open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УКРАЇНА

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Лесі Українки, 24, м. Луцьк, 43016

____________________________________________________________________

СУДОВИЙ НАКАЗ

у справі 161/2901/20 Номер провадження: 2-н/161/119/20

(Перший/Другий примірник)

10 березня 2020 року суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Черняк В.В., розглянувши заяву стягувача Комунального підприємства «Луцькводоканал» про видачу судового наказу про стягнення боргу за надані послуги з водопостачання та водовідведення з боржників: ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , -

В С Т А Н О В И В:

На підставі положень ст.ст. 160-168 ЦПК України, ст.ст. 525, 526 ЦК України, вимоги заявника підлягають до задоволення. Зокрема, на користь стягувача слід стягнути з боржників 7 882, 39 грн. заборгованості за послуги з водопостачання та водовідведення. Крім того, слід стягнути з боржників 210, 20 грн. понесених витрат по сплаті судового збору.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 161-164, 167, 168 ЦПК України, ст.ст.525, 526 ЦК України, -

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з боржників – ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН – не відомий, ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН – не відомий, ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , які проживають в АДРЕСА_1 , на користь стягувача Комунального підприємства «Луцькводоканал», яке знаходиться за адресою: місто Луцьк, вул. Дубнівська, 26, р/р № НОМЕР_1 в АТ КБ «Приватбанк», МФО 380281, ЄДРПОУ 03339489, заборгованість за надані послуги з водопостачання та водовідведення в розмірі 7 882 (сім тисяч вісімсот вісімдесят дві) грн. 39 коп.

Стягнути з боржників – ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН – не відомий, ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН – не відомий, ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , які проживають в АДРЕСА_1 , на користь стягувача Комунального підприємства «Луцькводоканал», яке знаходиться за адресою: місто Луцьк, вул. Дубнівська, 26, р/р № НОМЕР_1 в АТ КБ «Приватбанк», МФО 380281, ЄДРПОУ 03339489, відшкодування витрат по сплаті судового збору в розмірі 210 (двісті десять) грн. 20 коп.

2. Надіслати копію цього наказу та копію заяви стягувача з доданими до неї документами боржникам рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

3.Роз`яснити боржникам, що вони мають право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання наказу та доданих документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Заява про скасування судового наказу реєструється у день її надходження до суду в порядку, встановленому частиною першою статті 171 цього Кодексу, та не пізніше наступного дня передається визначеному судді.

Законної сили наказ набрав “____”____________ 2020 р.

Судовий наказ видано “____” ____________2020 р.

Судовий наказ може бути пред`явлений до виконання протягом 3 років з наступного дня набрання ним законної сили.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області Черняк В.В.

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконання Повне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанні Загальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувача Підстава повернення судового наказу Підпис керівника установи, підприємства, установи (з прикладенням печатки) Примітки

Інші відмітки

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 88175022
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку