open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 366/2908/19

Провадження по справі № 1-кп/367/424/2020

У Х В А Л А

Іменем України

06лютого 2020року Ірпінський міський суд Київської області у складі:

головуючого судді: ОСОБА_1

при секретарі: ОСОБА_2 ,

за участю прокурора: ОСОБА_3 ,

обвинуваченої ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань Ірпінського міського суду Київської області кримінальне провадження внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 12019110040000319 від 12.09.2019 року по обвинуваченню:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки с. Старі Соколи Іванківського району Київської області, українки, громадянки України, з повною загальною середньою освітою, не заміжня, яка має на утриманні 2 неповнолітніх дітей, не працюючої, зареєстрованої та проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимої,

у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 245 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області знаходиться кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 245 КК України.

У підготовчому судовому засіданні обвинувачена ОСОБА_4 , просила суд відкласти судове засідання та призначити їй захисника для здійснення захисту.

Прокурор не заперечував проти відкладення судового засідання та призначення обвинуваченій захисника.

Суд, вислухавши клопотання обвинуваченої та думку прокурора, дійшов висновку, що клопотання обвинуваченої про призначення захисника підлягає задоволенню, з таких підстав.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 49 КПК України, суд зобов`язаний забезпечити участь захисника у кримінальному провадженні у випадку коли обвинувачений заявив клопотання про залучення захисника, але за відсутністю коштів чи інших об`єктивних причин не може його залучити самостійно.

Відповідно до ч. 2 ст. 49 КПК України, у випадках, передбачених частиною першою цієї статті, суд постановляє ухвалу, якою доручає відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правової допомоги, призначити адвоката для здійснення захисту за призначенням та забезпечити його прибуття у зазначені у постанові (ухвалі) час і місце для участі у кримінальному провадженні.

Враховуючи, що обвинуваченою ОСОБА_4 заявлене клопотання про призначення їй захисника, суд дійшов висновку, про необхідність відкладення судового засідання та призначення захисника і доручення Київському обласному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги призначити адвоката для здійснення захисту обвинуваченої.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 26, 49 КПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання обвинуваченої ОСОБА_4 про призначення їй захисника, - задовольнити.

Доручити Київському обласному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги призначити адвоката для здійснення захисту обвинуваченій ОСОБА_4 , яка обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 245 КК України та забезпечити його прибуття у судове засідання до Ірпінського міського суду Київської області у визначений судом час.

Відкласти підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 245 КК України на 03.03.2020 року о 13 годині 30 хвилин, про що повідомити учасників кримінального провадження.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87401521
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку