open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/37239/19-к

УХВАЛА

22 липня 2019 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого першого слідчого відділу Третього управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування військових злочинів) Державного бюро розслідувань ОСОБА_4 про проведення обшуку,-

ВСТАНОВИВ:

До провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва, в межах кримінального провадження № 62018000000000015 від 15.12.2018 року, надійшло клопотання слідчого першого слідчого відділу Третього управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування військових злочинів) Державного бюро розслідувань ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку у приміщенні, яке займає ТОВ «НВП «Спецсервіс» (код ЄДРПОУ 38674939) та знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Солом`янська, будинок 3, офіс 918, яке на праві власності належить ВАТ «Український інститут по проектуванню засобів та споруд зв`язку «Діпрозв`язок» (код ЄДРПОУ 01168185).

Обґрунтовуючи подане клопотання сторона кримінального провадження вказує, що Третім управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування військових злочинів) Державного бюро розслідувань здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 62018000000000015 від 15.12.2018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 КК України.

Посилаючись на те, що підставою для проведення обшуку є необхідність виявлення та фіксації обставин вчинення кримінального правопорушення, відшукання і вилучення відшукання і вилучення документів, що мають відношення до вчиненого кримінального правопорушення, предметів та речей, здобутих вході неправомірних дій, а також відшукання знарядь вчинення кримінального правопорушення та майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, слідчий просив клопотання задовольнити.

В засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими воно обґрунтовано, дійшов висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання про проведення обшуку, в межах кримінального провадження № 62018000000000015 від 15.12.2018 року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, а також встановлення інших осіб, причетних до кримінального правопорушення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого першого слідчого відділу Третього управління організації досудових розслідувань (Управління з розслідування військових злочинів) Державного бюро розслідувань ОСОБА_4 про проведення обшуку, задовольнити частково.

Надати дозвіл слідчим Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , ОСОБА_4 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні № 62018000000000015 від 15.12.2018 року, на проведення обшуку у приміщенні, яке займає ТОВ «НВП «Спецсервіс» (код ЄДРПОУ 38674939) та знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Солом`янська, будинок 3, офіс 918, яке на праві власності належить ВАТ «Український інститут по проектуванню засобів та споруд зв`язку «Діпрозв`язок» (код ЄДРПОУ 01168185), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, речей та документів, які мають значення для встановлення істини у провадженні та можуть бути доказами під час судового розгляду, а саме: документальних матеріалів щодо взаємовідносин ТОВ «НВП «Спецсервіс» з суб`єктами господарювання у яких останнє здійснювало закупівлі товарно-матеріальних цінностей (далі - ТМЦ), що в подальшому поставлялися на державні оборонні підприємства, що входять до складу Державного Концерну «Укроборонпром», за період з 01.01.2016 року по дату постановлення ухвали слідчого судді, а саме: договорів поставок, купівлі-продажу та зберігання ТМЦ з усіма додатками, додатковими угодами та специфікаціями до них, сертифікатів якості та паспортів на ТМЦ, прибуткових ордерів, видаткових накладних, податкових накладних, товарно-транспортних накладних, банківських виписок по розрахунковим рахункам, рахунків на оплату ТМЦ, актів приймання-передавання ТМЦ, книги реєстрації довіреностей, карток складського обліку ТМЦ, книги складського обліку ТМЦ, вхідної та вихідної кореспонденції між підприємствами, книги реєстрації вхідної і вихідної кореспонденції.

В іншій частині у задоволенні клопотання відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/37239/19-к.

Примірник 2 наданий слідчому ОСОБА_3

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87391048
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку