open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/2465/20-к

Примірник № ___

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 січня 2020 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши в судовому засіданні в м. Києві клопотання слідчого першого слідчого відділу Першого управління організації досудових розслідувань центрального апарату Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, -

ВСТАНОВИВ:

На розгляд до слідчого судді надійшло вказане клопотання.

Обґрунтовуючи подане клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що Першим слідчим відділом Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №22019000000000317 від 28.10.2019 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 109, ст. 112, ч. 1 ст. 346 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що у точно невстановлений слідством час, 26 жовтня 2019 року ОСОБА_4 , яка використовує псевдонім « ОСОБА_5 » перебуваючи у кав`ярні з назвою « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташованій за адресою: АДРЕСА_1 . приблизно о 15.00 годині, здійснила он-лайн стрім на ІНФОРМАЦІЯ_2 -каналі « ІНФОРМАЦІЯ_3 » за посиланням « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та на сторінці Інтернет-ресурсу « ІНФОРМАЦІЯ_4 », з назвою « ІНФОРМАЦІЯ_5 » за посиланням ІНФОРМАЦІЯ_4 які містяться у загальному доступі в мережі Інтернет.

У ході здійснення вказаного онлайн-стріму ОСОБА_6 (« ІНФОРМАЦІЯ_6 ») виловлювала погрози Президенту України ОСОБА_7 та виражала незгоду з нинішнім державним ладом в державі.

Встановлено, що ОСОБА_6 користується абонентським номером телефону НОМЕР_1 , оператору мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_7 ».

З метою встановлення обставин кримінального провадження, у слідства виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до інформації за період з 01.10.2019 по 31.12.2019 про абонента з номером телефону НОМЕР_1 , що перебуває у володінні ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_7 ».

Слідчим зазначає, що документи до яких планується отримати тимчасовий доступ містять відомості, які можуть бути використані як докази.

На підставі ч. 2 ст. 163 КПК України, слідчим суддею визнано можливим розглянути клопотання без виклику представника особи, у володінні якої знаходяться речі та документи.

Відповідно до ч. 6 ст. 163 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали клопотання, дійшов висновку, що речі та документи, які знаходяться у володінні ПрАТ " ІНФОРМАЦІЯ_7 " та до яких слідчий просить надати тимчасовий доступ, з урахуванням наведених обґрунтувань та поданих документів мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні №22019000000000317, отримані відомості можуть бути використані як докази, та іншим чином довести ті обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, неможливо.

На підставі викладеного і керуючись ст. 107, 110, 159, 309 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчому першого слідчого відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 , прокурорам групи прокурорів та слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні № 22019000000000317 від 28.10.2019 тимчасовий доступ до документів та інформації, з можливістю її копіювання на електронний носій та вилученням завірених копій документів, що перебувають у володінні ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_7 », що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , а саме інформації за період з 00 год. 00 хв. 01 жовтня 2019 року до 24 год. 00 хв. 31 грудня 2019 року за сім-карткою: НОМЕР_1 , якою користується ОСОБА_6 , 1978 р.н.:

- адреса розташування базової станції;

- тип з`єднання (вхідні, вихідні дзвінки, SMS, MMS, GPRS, переадресація);

- дата, час та тривалість з`єднання;

- ідентифікаційні ознаки кінцевого обладнання (абонента А) (абонентський, серійний, ІМSI номери сім-картки, ІМЕІ)

- ідентифікаційні ознаки терміналу, з яким відбувався сеанс зв`язку (абонент Б), з`єднання нульової тривалості;

- за наявності контрактної угоди надати відомості про абонента.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/2465/20-к

Примірник 2 та завірену копію ухвали слідчому ОСОБА_3

Виконавець: ОСОБА_1 .

21.01.2020

Джерело: ЄДРСР 87331380
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку