open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

У Х В А Л А

30 січня 2020 року м. Київ № 2а-15817/11/2670

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Огурцов О.П., розглянувши у порядку письмового провадження заяву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі

за позовом

Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва

до

Державного науково-виробничого підприємства "Захід"

про

стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва звернулось до суду з адміністративним позовом до Державного науково-виробничого підприємства "Захід" про стягнення заборгованості.

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 23.11.2011 адміністративний позов задоволено повністю, стягнуто з відповідача суму боргу в розмірі 4783,12 грн.

З метою виконання вказаної постанови 27.12.2011 Окружним адміністративним судом міста Києва було видано виконавчий лист.

Ухвалою від 05.10.2016 замінено стягувача у виконавчому листі Управління Пенсійного фонду України у Святошинському районі м. Києва на Правобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України у м. Києві.

24.12.2019 Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва із заявою про заміну сторони виконавчого провадження.

Ухвалою від 22.01.2020 для розгляду зазначеного клопотання призначене судове засідання, у яке учасники справи не прибули, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином, у зв`язку з чим суд ухвалив продовжити розгляд заяви у порядку письмового провадження.

Відповідно до частини першої статті 379 Кодексу адміністративного судочинства у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником. Частина четверта цієї статті визначає, що у випадку необхідності заміна боржника або стягувача у виконавчому листі відбувається до відкриття виконавчого провадження.

27.12.2011 за постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 27.01.2015 в адміністративній справі № 2а-15817/11/2670 видано виконавчий лист, стягувачем за яким є Управління Пенсійного фонду України в Святошинському районі міста Києва.

Відповідно до додатка 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 року № 1055 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" Управління Пенсійного фонду України в Святошинському міста Києва реорганізоване шляхом злиття в Правобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 № 203 Правобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Лівобережне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Центральне об`єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві реорганізовані шляхом злиття та створення нової юридичної особи - Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

Відповідно до відомостей у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Правобережне об`єднане управляння Пенсійного фонду України в м. Києві припинене та має правонаступника - Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

З урахуванням зазначеного, керуючись статтями 241, 243, 248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві - задовольнити.

2. Замінити стягувача у виконавчому листі від 27.12.2011 у справі № 2а-15817/11/2670 - на Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві (04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 16, код ЄДРПОУ 42098368).

3. Ухвалу направити відповідачу та Головному управлінню Пенсійного фонду України в м. Києві.

Згідно з частиною другою статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Відповідно до частини другої статті 293, статті 294 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Суддя О.П. Огурцов

Джерело: ЄДРСР 87292448
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку