open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження №1-в/447/23/20 Справа №447/2988/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24.01.2020 Миколаївський районний суд Львівської області у складі судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши в у відкритому судовому засіданні в м. Миколаїв Львівської області в режимі відеоконференц зв`язку клопотання захисника ОСОБА_3 про умовно - дострокове звільнення від відбування покарання засудженого ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, українця, уродженця с. Гальжбіївка, Ямпільського району Вінницької області, раніше судимого, який до засудження проживав за адресою: АДРЕСА_1 ,

прокурор ОСОБА_5 ,

представник установи виконання покарань ОСОБА_6 ,

захисник ОСОБА_3 ,

в с т а н о в и в :

20.01.2016 Ямпільським районним судом Вінницької області ОСОБА_4 було засуджено за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років без конфіскації майна. На підставі ст.71 КК України частково приєднано невідбуту частину покарання за вироком Ямпільського районного суду Вінницької області від 17.11.2014 та призначено йому остаточне покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі без конфіскації майна. Кінець строку відбування покарання 06.06.2021.

Захисник ОСОБА_3 клопоче про умовно-дострокове звільнення засудженого від відбування покарання, оскільки він відбув встановлену законом частину покарання, характеризується позитивно, до роботи відноситься сумлінно, підтримує соціально корисні звязки із рідними, на заходи виховного та профілактичного впливу реагує правильно, вину у вчиненому злочині усвідомив та щиро кається.

Прокурор проти задоволення клопотання заперечив, звільнення вважає передчасним, оскільки хоча і прослідковується позитивна динаміка ступеню випрвлення засудженого, однак на даний час він не довів свого виправлення, що є обовязковою умовою умовно - дострокового звільнення.

Судом встановлено, що засуджений за час відбування покарання характеризується позитивно, не бере участі у виховних заходах які проводяться в установі виконання покарань, не працевлаштований, виконує роботи по благоустрою колонії, що є його обов`язком. За весь час відбування покарання до дисциплінарної відповідальності притягався один раз, не був злісним порушником режиму утримання та до нього було застосовано 5 заохочень.

Заслухавши думку учасників судового розгляду, які підтримали клопотання, прокурора, який проти задоволення клопотання заперечив, дослідивши матеріали справи, враховуючи документи з особової справи засудженого, суд вважає, що клопотання не підлягає до задоволення, оскільки засуджений хоча і відбув встановлену законом частину покарання та судом не здобуто переконливих доказів з приводу того, що засуджений сумлінною поведінкою та ставленням до праці довів своє виправлення.

Керуючись ст.107 КК України та ст.539 КПК України, суд,

п о с т а н о в и в :

У задоволенні клопотання відмовити.

Ухвала суду першої інстанції, якщо інше не передбачено цим Кодексом, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга до Львівського апеляційного суду через Миколаївський районний суд Львівської області протягом 7 днів з моменту її оголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87133674
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку