open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Справа № 689/114/20

1-кс/689/29/20

УХВАЛА

20 січня 2020 року смт. Ярмолинці

Слідчий суддя Ярмолинецького районного суду Хмельницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СВ Ярмолинецького ВП ГУНП в Хмельницькій області лейтенанта поліції ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до документів у кримінальному провадженні №12020240280000006, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 14.01.2020, за ознаками злочину, передбаченого ст. 390-1 КК України,

встановив:

17 січня 2020 року слідчий СВ Ярмолинецького ВП ГУНП в Хмельницькій області лейтенант поліції ОСОБА_3 звернулася до суду з клопотанням, погодженим прокурором, про тимчасовий доступ до документів, що перебувають у ІНФОРМАЦІЯ_1 .

В обґрунтування клопотання посилається на те, що ОСОБА_4 постановою ІНФОРМАЦІЯ_2 від 20 червня 2019 року притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП із направленням відповідно до ст. 39-1 КУпАП, ст. 28 Закону України "Про запобігання насильству" для проходження програми для кривдників строком на три місяці. Однак, будучи ознайомленим службовою особою ІНФОРМАЦІЯ_3 ) з графіком та правилами проходження програми для кривдників, достовірно знаючи про покладені на нього обов"язки проходження програми, ОСОБА_4 умисно, без поважних причин в обумовлені графіком дні проходження програми в ІНФОРМАЦІЯ_4 "явився, чим умисно ухилився від проходження програми для кривдників.

За даним фактом слідчим відділенням ІНФОРМАЦІЯ_5 14.01.2020 розпочато кримінальне провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020240280000006, за ознаками злочину, передбаченого ст. 390-1 КК України.

Тому з метою всебічного, повного та об`єктивного дослідження обставин кримінального провадження, оскільки інформація, яка міститься в матеріалах судової справи має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, і разом з тим містить відомості, що становлять охоронювану законом таємницю, слідчий просить надати тимчасовий доступ до матеріалів справи про адміністративне правопорушення №689/2120/19, яка перебуває в ІНФОРМАЦІЯ_1 .

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав.

З врахуванням викладеного, з метою здобуття доказів у кримінальному провадженні, що будуть слугувати для повноти і об`єктивності прийняття рішення, є підстави для надання слідчому тимчасового доступу до речей і документів.

Керуючись ст. 160-165, 309, 369-372, 395 КПК України, -

постановив:

Клопотання задовольнити.

Надати (забезпечити) слідчому СВ Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області лейтенанту поліції ОСОБА_3 , старшому слідчому СВ Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області лейтенанту поліції ОСОБА_5 , слідчому СВ Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_6 тимчасовий доступ до матеріалів справи про адміністративне правопорушення №689/2120/19 про притягнення ОСОБА_4 до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка перебуває в ІНФОРМАЦІЯ_1 ( АДРЕСА_1 ) - з можливістю ознайомитися з ними та зробити їх копії.

Ухвала підлягає виконанню протягом 30 днів з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положенням цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87112623
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку