open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Єдиний унікальний номер: 343/136/20

Номер провадження: 1-кс/0343/45/20

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла / іншого володіння особи

22 січня 2020 року м. Долина

Слідчий суддяДолинського районногосуду Івано-Франківськоїобласті ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання останнього, погоджене прокурором Долинського відділу Калуської місцевої прокуратури ОСОБА_4 про проведення обшуку в квартирі за адресою АДРЕСА_1 , яка належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та за місцем проживання ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , в кримінальному провадженні № 12020090160000017 від 10.01.2019, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України,

В С Т А Н О В И В:

22.01.2020 слідчийзвернувся до суду з клопотанням про надання йому, слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області лейтенанту поліції ОСОБА_7 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_8 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_9 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області лейтенанту поліції ОСОБА_10 , заступнику начальника СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_11 дозволу на проведення обшуку в квартирі за адресою АДРЕСА_1 , яка належить ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , та за місцем проживання ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , з метою відшукання та вилучення незареєстрованої вогнепальної зброї, що мають значення для встановлення об`єктивної істини в кримінальному провадженні, терміном на 1 (один) місяць.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задоволити з підстав, викладених у ньому.

Вивчивши матеріаликримінального провадження,заслухавши поясненняслідчого тасвідків,приходжу допереконання,що клопотанняпідлягає до задоволення, виходячи з наступного.

З поданогослідчим клопотаннявбачається,щодосудовим розслідуванням встановлено, що в Долинське ВП поступила інформація з МРС УСБУ про те, що жителі ОСОБА_12 та ОСОБА_13 по місцю проживання в с.Церківна, Витвицької ОТГ Івано-Франківської області незаконно зберігають вогнепальну зброю.

Дані відомості 10.01.2020 року були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12020090160000017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України.

В ході досудового розслідування було встановлено, що жителі АДРЕСА_2 ОСОБА_14 , ІНФОРМАЦІЯ_3 та ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , зберігають за місцем свого проживання незареєстровану нарізну вогнепальну зброю, а саме укорочений кавалерійський карабін системи Мосіна (калібру 7,62) з активним бойком ударно-спускового механізму та снайперським прицілом до вищевказаної гвинтівки.

В зв`язку із вище викладеним під час проведення досудового розслідування даного кримінального провадження виникла необхідність в проведенні обшуку житловій квартирі по місцю проживання ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 , жителя АДРЕСА_1 . з метою виявлення та вилучення незаконної вогнепальної зброї.

Ураховуючи викладене, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання та вилучення незареєстрованої вогнепальної зброї, що мають істотне значення для встановлення істини по справі та можуть знаходитись у зазначеному в клопотанні житлі.

Слідчий СВ Долинського ВП ОСОБА_3 в судовому засіданні довів наявність обґрунтованих підстав вважати, що незареєстровану нарізну вогнепальну зброю, а саме укорочений кавалерійський карабін системи Мосіна (калібру 7,62) з активним бойком ударно-спускового механізму та снайперським прицілом до вищевказаної гвинтівки можуть знаходитись у за адресою вказаною в клопотанні.

Це, зокрема, підтверджується долученими до клопотання даними копій документів:

- витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12020090160000017 від 10.01.2019;

- інформації заступника начальника Долинського МРВ УСБУ від 10.01.2020.

Згідно із довідки №174 виданої Долинською міською радою ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , проживає в АДРЕСА_1 у квартирі яка належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

З урахуванням викладеного, клопотання слідчого підлягає до задоволення.

Обґрунтованим строком, який слід надати для проведення обшуку, є 1 (один) місяць.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 235 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

клопотання задоволити.

Надати дозвіл слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області лейтенанту поліції ОСОБА_3 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області лейтенанту поліції ОСОБА_7 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_8 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_9 , слідчому СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області лейтенанту поліції ОСОБА_10 , заступнику начальника СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_11 на проведення обшуку в квартирі за адресою АДРЕСА_1 яка належить ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , та за місцем проживання ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_2 , з метою відшукання та вилучення незареєстрованої вогнепальної зброї, що мають значення для встановлення об`єктивної істини в кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали 1 (один) місяць з дня її постановлення.

Виконання ухвали доручити слідчим СВ Долинського ВП Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області ОСОБА_15 , ОСОБА_3 , ОСОБА_9 , ОСОБА_7 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 .

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення.

Ухвала дозволяєпроникнути вквартиру один раз.

Виготовляються дві копії ухвали, які позначаються як копії.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 87060357
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку