open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 509/162/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 січня 2020 року. Овідіопольський районний суд Одеської області у складі :

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт.Овідіополь Одеської області клопотання прокурора Іллічівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 про проведення обшуку, в рамках кримінального провадження № 42019161160000089 від 20.11.2019 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 199, ст.227 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні слідчого відділу Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області перебувають матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019161160000089 від 20.11.2019 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 199, ст.227 КК України, процесуальне керівництво яким здійснюється Іллічівською місцевою прокуратурою.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що до Іллічівської місцевої прокуратури з Управління СБУ Одеської області надійшли матеріали щодо зберігання, придбання та перевезення невстановленими особами за попередньою змовою, з метою використання при продажу товарів підробних марок акцизного податку, а також умисного введення в обіг небезпечної продукції шляхом реалізації такої продукції у мережі магазинів роздрібної торгівлі продовольчими товарами на території Біляївського та Роздільнянського районів Одеської області

У ході виконання доручення по вказаному кримінальному провадженні, з ГВ КЗЕ УСБУ в Одеській області надійшли матеріали про те, що у м. Одеса на універсальному продовольчому ринку (оптовий ринок), у торгівельних павільйонах оптової торгівлі здійснюється реалізація контрафактних лікеро горілчаних виробів із застосуванням підроблених марок акцизного податку.

Установлено, що на універсальному продовольчому ринку (оптовий ринок), у торгівельному павільйоні розташованого за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, просп. Небесної сотні, 34, к.9 (торгівельний павільйон №55) здійснюється реалізація лікеро горілчаних виробів ТМ «Пшенична» та ТМ «Білий Щур» (виробник ТОВ «ЗАГ» Рівненська область) по ціні 30 гривень за пляшку 0.5 літрів (нижча за індикатив) із застосуванням підроблених марок акцизного податку. Відомості щодо власника даного торгового павільйону відсутні.

Ураховуючи викладене, в ході досудового слідства виникла необхідність в проведенні обшуку на універсальному продовольчому ринку (оптовий ринок), у торгівельному павільйоні розташованого за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, просп. Небесної сотні, 34, к.9 (торгівельний павільйон №55) здійснюється реалізація лікеро горілчаних виробів ТМ «Пшенична» та ТМ «Білий Щур» (виробник ТОВ «ЗАГ» Рівненська область).

Відповідно до ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Виходячи з того, що для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, зокрема для отримання відомостей, котрі є необхідними для належного проведення досудового розслідування, беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що за вищевказаною адресою можуть знаходитися речові докази,а також інші речі, які заборонені та обмеженні у використанні, що мають істотне значення для досудового розслідування, з метою встановлення істини по кримінальному провадженню, вважаю клопотання таким, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.234 КПК України,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Дозволити проведення обшуку процесуальному керівнику - прокурору Іллічівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 , слідчим СВ Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 ОСОБА_11 , ОСОБА_12 та оперативним працівникам за доручення слідчого або прокурора, на універсальному продовольчому ринку (оптовий ринок), у торгівельному павільйоні розташованого за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, просп. Небесної сотні, 34, к.9 (торгівельний павільйон №55), з метою відшукання та вилучення речових доказів, а саме лікеро горілчаних виробів ТМ «Пшенична» та ТМ «Білий Щур» (виробник ТОВ «ЗАГ» Рівненська область).

Ухвала діє до 13.02.2020 року з дня її постановлення і дає право на проникнення до вказаного приміщення (території) лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 86892441
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку