open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 627/1238/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11.01.2020смт. Краснокутськ

Слідчий суддя Краснокутського районного суду Харківської області ОСОБА_1 ,

при секретарі - ОСОБА_2 ,

за участі прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Краснокутськ Харківської області клопотання прокурора Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів, та можливість їх вилучення, що знаходяться у Краснокутській міжрайонній філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »,

в с т а н о в и в :

До Краснокутського районного суду Харківської області надійшло клопотання прокурора Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 , про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей та документів, та можливість їх вилучення, що знаходяться у Краснокутській міжрайонній філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »,мотивоване тим,що в період часу з 11 жовтня 2019 року по 23 жовтня 2019 рік на території смт. Костянтинівка, Краснокутського району, Харківської області 9 людей захворіло на гепатит « ІНФОРМАЦІЯ_1 », які були госпіталізовані до ІНФОРМАЦІЯ_2 .

01.11.2019 вказані відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019220220000480 від 01.11.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 325 КК України.

СВ Краснокутського ВП Богодухівського ВП ГУ НП в Харківській області було надано запит до ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » з метою отримання інформації з приводу того, які заходи проводились фахівцями Краснокутської філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » з приводу отруєння 9 дітей гепатитом « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в смт. Костянтинівка, Краснокутського району, Харківської області, які були госпіталізовані до м. Харкова, крім того, вказати назви документів, в яких відображається перелік вищевказаних заході.

Згідно відповіді на запит від 15.11.2019 року за №15/7417 наданої ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » про те, що відповідно до статутних завдань та повноважень фахівцями їхньої установи було проведено епідеміологічне розслідування за місцем навчання та проживання хворих, встановлено коло контактних осіб, проведено відбір проб питної води, заключну дезінфекцію та санітарно - роз`яснювальну роботу серед населення.

Крім того, ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », керуючись ст.19 Конституції України органам досудового розслідування не надала повний перелік назв документів в яких міститься інформація про проведення фахівцями Краснокутської філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » вищезазначених заходів.

У зв`язку з тим, що для подальшого проведення судових експертиз та встановлення причинно-наслідкового зв`язку між можливим отруєнням людей та результатами досліджень, необхідні матеріали епідеміологічних розслідувань вірусного гепатиту А, що мав місце на території смт. Костянтинівка, Краснокутського району, Харківської області в період часу з 11 жовтня 2019 року по 23 жовтня 2019 рік, які знаходяться у Краснокутській міжрайонній філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » за адресою: АДРЕСА_1 , прокурор звернувся до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.

В судовому засіданні прокурор підтримав заявлене клопотання та прохав його задовольнити.

Представник Краснокутської міжрайонної філії ДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в судове засідання не з`явився, однак їхнє неприбуттяу судове засідання не перешкоджає розглядуданого клопотання.

Заслухавши думку прокурора, беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а також необхідні для проведення експертизи, слідчий суддя вважає за необхідне надати дозвіл на тимчасовий доступ до вказаних документів, які знаходяться у Краснокутській міжрайоннійфілії ДУ« ІНФОРМАЦІЯ_1 »та надати дозвіл на її вилучення.

Керуючись ст.ст.40,131,132,159-164 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 - задовольнити.

Надати начальнику Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_4 , прокурору Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_3 , прокурору Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_5 , прокурору Краснокутського відділу Дергачівської місцевої прокуратури ОСОБА_6 (або за їх дорученям), слідчому СВКраснокутського ВПБогодухівського ВПГУ НПв Харківськійобласті старшомулейтенанту поліції ОСОБА_7 ,тимчасовий доступдо документівв електронномута друкованомувигляді,з можливістюїх вилучення,а саметимчасовий доступдо матеріалівепідеміологічних розслідуваньвірусного гепатитуА,що мавмісце натериторії смт.Костянтинівка,Краснокутського району,Харківської областів періодчасу з11жовтня 2019року по23жовтня 2019рік,які знаходятьсяу Краснокутськійміжрайонній філіїДУ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » заадресою: АДРЕСА_1 .

Строк дії ухвали - один місяць з дня винесення.

Ухвала оскарженнюне підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути подані під час підготовчого провадження у суді.

Слідчийсуддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 86869006
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку