open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 141/827/19

Провадження № 1-в/131/7/2020

2019 р.

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.01.2020м. Іллінці

Іллінецький районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні без фіксації судового засідання технічними засобами в м. Іллінці подання начальника Оратівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» ОСОБА_2 про звільнення ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 жительки АДРЕСА_1 , українки, громадянки України, від відбування покарання,

ВСТАНОВИВ:

Начальник Оратівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації», звернувся до суду з поданням в якому просить звільнити ОСОБА_3 від відбування призначеного покарання у зв`язку із закінченням встановленого судом випробувального терміну.

В поданні вказується, що в період випробувального терміну ОСОБА_3 за час перебування на обліку в Оратівському районному секторі з питань пробації зарекомендувала себе задовільно.

За період іспитового строку ОСОБА_3 до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувалась.

Обов`язки, відповідно п.1,2 ч.1 ст.76 КК України, які вироком Іллінецького районного суду від 27.09.2018 покладені на неї, остання виконала, тому ініціатор подання просить суд звільнити її від призначеного покарання в порядку ч.1 ст.78 КК України.

В судове засідання представник органу пробації не з`явився натомість інспектор Оратівського РС філії Державної установи «Центр пробації» ОСОБА_4 подав до суду заяву в якій подання підтримав, просить його задоволити, розгляд подання проводити без представника органу пробації.

Прокурор ОСОБА_5 в судове засідання не з`явилась натомість подала до суду заяву в якій не заперечує проти задоволення подання.

Засуджена ОСОБА_3 будучи належним чином повідомленою про час та місце розгляду справи в судове засідання не з`явилася, проте подала до суду заяву в якій просить звільнити її від покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку, розгляд справи проводити у її відсутність.

Згідно ч.5 ст.539 КПК України неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання (подання), не перешкоджає проведенню судового розгляду, крім випадків, коли їх участь визнана судом обов`язковою або особа повідомила про поважні причини неприбуття.

Так, судом установлено, що вироком Іллінецького районного суду Вінницької області від 27.09.2018 ОСОБА_3 визнано винною за ч. 1 ст. 383, ч. 1 ст. 384 КК України у виді позбавлення волі на один рік, відповідно до ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням тривалістю 1 рік.

Згідно ст.165 КВК України іспитовий строк розпочинається з моменту проголошення вироку.

Встановлений судом іспитовий строк звільнення ОСОБА_3 від призначеного покарання з випробуванням закінчився 27.09.2019 року.

Розглянувши подання та додані до нього документи, суд вважає, що його слід задовольнити та звільнити засуджену ОСОБА_3 від відбування призначеного судом покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку звільнення від відбування покарання з випробуванням.

На підставі викладеного, керуючись ст. 62 Конституції України, статей 17, 78 КК України, статтей 17, 372, 537, 539 КПК України, суд

УХВАЛИВ:

Подання начальника Оратівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» ОСОБА_2 задоволити.

Звільнити ОСОБА_3 від покарання призначеного вироком Іллінецького районного суду Вінницької області від 27 вересня 2018 року за ч. 1 ст. 383, ч. 1 ст. 3,84 КК України у виді 1 року позбавлення волі, відповідно до ст.75 КК України звільнену від відбування покарання з випробуванням тривалістю 1 рік, у зв`язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги.

На ухвалу може бути подана апеляція до Вінницького апеляційного суду протягом 7 днів з дня її оголошення.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 86853661
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку