open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 333/28/20

Унікальний номер справи 333/28/20

Номер провадження 1-кс/333/46/20

У Х В А Л А

м. Запоріжжя 09 січня 2020 р.

Слідчий суддя Комунарського районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду клопотання слідчого СВ Комунарського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів за кримінальним провадженням №12020080040000083, внесеним в ЄРДР 08 січня 2020 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 360 КК України, -

В с т а н о в и в:

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на отримання інформації, яка знаходиться у операторів мобільного зв`язку.

Клопотання не підлягає задоволенню з наступних підстав.

В провадженні СВ Комунарського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області знаходиться кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 360 КК України. Досудовим розслідуванням встановлено, що 08 січня 2020 р. приблизно о 01 год. 00 хв. невстановлена особа знаходячись біля будинку АДРЕСА_1 , шляхом перерізу пошкодила кабель зв`язку ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що знаходився у підземній кабельній каналізації. Для встановлення особи, яка умисно пошкодила лінію зв`язку, у слідчого виникла потреба у доступі до інформації, що знаходиться у оператора мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

На підставі ст. 159 КПК України тимчасовий доступдо речейі документівполягає унаданні сторонікримінального провадженняособою,у володінніякої знаходятьсятакі речіі документи,можливості ознайомитисяз ними,зробити їхкопії тавилучити їх(здійснитиїх виїмку). Тимчасовийдоступ доелектронних інформаційнихсистем абоїх частин,мобільних терміналівсистем зв`язкуздійснюється шляхомзняття копіїінформації,що міститьсяв такихелектронних інформаційнихсистемах абоїх частинах,мобільних терміналахсистем зв`язку,без їхвилучення. Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Оскільки, слідчим в мотивувальній частині клопотання зазначено номер мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за яким необхідно відібрати інформацію з каналу оператора мобільного зв`язку, однак в резолютивній частині клопотання останній не вказує даний номер мобільного зв`язку, суд дійшов висновку про неможливість задоволення такого клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 159-165 КПК України,

У хв ал ив :

У задоволенні клопотання слідчого СВ Комунарського ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів за кримінальним провадженням №12020080040000083, внесеним в ЄРДР 08 січня 2020 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 360 КК України, відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя Комунарського

районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 86845055
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку