open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 710/837/19

Провадження № 1-кп/698/39/20

УХВАЛА

09 січня 2020 р. Катеринопільський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

секретаря ОСОБА_2 ,

з участю:

потерпілого ОСОБА_3

прокурора ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_5 ,

захисник ОСОБА_6

захисника ОСОБА_7 ,

представника потерпілого ОСОБА_8 ,

розглянувши у судовому засіданні в режимі відеоконференції з Шполянським районним судом Черкаської області та Черкаським районним судом Черкаської області в залі суду в приміщенні Катеринопільського районного суду Черкаської області кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 12018250300000500 від 25.09.2018 року за обвинуваченням ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженніКатеринопільського районногосуду Черкаськоїобласті знаходиться дане кримінальне провадження.

В судовому засіданні захисником обвинуваченого заявлено клопотання про звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності на підставі ст. 47 КК України.

У судовому засіданні прокурор та представник потерпілого заявив клопотання про ознайомлення з клопотанням сторони захисту про звільнення обвинуваченого від кримінальної відповідальності.

Суд, заслухавши думку учасників кримінального провадження, оглянувши матеріали кримінального провадження, взявши до уваги клопотання адвоката ОСОБА_8 та обвинуваченого ОСОБА_5 , які звернулися до суду щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції із Шполянським районним судом Черкаської області та Черкаським районним судом Черкаської області та визнає про наявність законних підстав для їх задоволення.

Крім того, визнає при необхідності надання додаткового часу для ознайомлення сторони обвинувачення з клопотанням сторони захисника.

Згідност. 336 КПК Українисудове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться по за межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Згідно ч. 2 цієї статті суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

У зв`язку з тим, що через значну відстань,учасники кримінального провадження мають складнощі із прибуттям в судове засідання до місця розгляду справи до Катеринопільського районного суду Черкаської області, змушені нести додаткові витрати з цього приводу та з метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду, пов`язаних із ускладненням прибуття учасників кримінального провадження в судове засідання, суд вважає за необхідне провести наступне засідання по справі в режимі відеоконференції одночасно із Шполянським районним судом Черкаської області та Черкаським районним судом Черкаської області.

Керуючись ст.ст. 314, 314-1, 318, 336,350,372 КПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12018250300000500 від 25.09.2018 року за обвинуваченням ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, призначити до судового розгляду у судовому засіданні об 16год.00хв.15січня 2020року в приміщені Катеринопільського районного суду Черкаської області.

Судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, призначене на 16год.00хв.15січня 2020року проводити в режимі відеоконференції із Шполянським районним судом Черкаської області та Черкаським районним судом Черкаської області.

Доручити Шполянському районному суду Черкаської області та Черкаському районному суду Черкаської області забезпечити здійснення відеоконференції в приміщенні цього ж суду для проведення судового засідання 15січня 2020року об16год.00хв. в приміщенні Катеринопільського районного суду Черкаської області.

В режимі відеоконференцзв`язку в Шполянському районному суді Черкаської області братимуть участьпрокурор, потерпілий ОСОБА_3 та його представник ОСОБА_8 .

В режимі відеоконференцзв`язку в Черкаському районному суді Черкаської області братимуть участьобвинувачений ОСОБА_5 та його захисники ОСОБА_7 та ОСОБА_6 ..

Доручити відповідальним особам Шполянського районного суду Черкаської області та Черкаського районного суду Черкаської області до початку судового засідання перевірити документи учасників кримінального провадження, що посвідчують особу, перебувати поряд з ними до закінчення судового засідання та виконати інші дії передбаченіст. 336 КПК Україниі надіслати на адресу суду підтверджуючі процесуальні документи.

Копію ухвали для організації її виконання негайно направити до Шполянського районного суду Черкаської області (20603, м. Шпола, вул. Соборна, 36/б) та Черкаського районного суду Черкаської області (18015, м. Черкаси, вул. Гоголя, 316).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 86841366
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку