open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 584/863/18

Провадження №1-в/584/46/19

УХВАЛА

Іменем України

29.08.2019 Путивльський районний суд Сумської області

в складі: головуючого судді ОСОБА_1

за участю : секретаря ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

засудженого ОСОБА_4

представника Путивльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Путивль клопотання начальника Путивльського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області про звільнення від призначеного судом покарання з випробуванням відносно:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,громадянина України,уродженця с.СульськеБілопільського районуСумської області,проживає по АДРЕСА_1 ,одруженого,пенсіонера,освіта середньо-спеціальна, засудженого 17 серпня 2018 року вироком Глухівського міськрайонного суду Сумської області за ч.1 ст.263 КК України до 3 років позбавлення волі з випробуванням з іспитовим строком 1 рік,

встановив:

Вироком Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 17 серпня 2018 року ОСОБА_4 засуджений за ч.1 ст.263 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст.75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

На обліку в Путивльському районному секторі знаходився з 21 вересня 2018 року.

Начальник Путивльського РС філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області звернувся до суду з клопотанням про звільнення ОСОБА_4 від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку, яке обґрунтовував тим, що протягом цього строку засуджений нового злочину не вчинив, до адміністративної відповідальності не притягувався, порушень обов`язків покладених на нього вироком не допустив, за місцем проживання характеризується добре, тобто виконав обов`язки, покладені на нього судом та довів своє виправлення.

Суд, заслухавши представника Путивльського РС філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області та прокурора, які підтримали дане клопотання, пояснення засудженого, який просив звільнити його від призначеного покарання, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку, що таке клопотання підлягає задоволенню, оскільки протягом встановленого судом іспитового строку ОСОБА_4 нового злочину не вчинив, до адміністративної відповідальності не притягувався, чим довів своє виправлення, а тому підлягає звільненню від призначеного покарання на підставі ч.1 ст.78 КК України.

Виходячи з викладеного, керуючись ч.2 ст.165 КВК України, ч.1 ст.78 КК України, ст.ст.537, 539 КПК України, суд

ухвалив:

ОСОБА_4 звільнити від покарання, призначеного за вироком Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 17 серпня 2018 року, у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Ухвала суду може бути оскаржена прокурором або засудженим до Сумського апеляційного суду через Путивльський районний суд протягом 7 діб з дня її оголошення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. В разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя: підпис

З оригіналом згідно:

Суддя

Путивльського районного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 83945454
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку