open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 569/5772/19

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 липня 2019 року

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Харечка С.П.,

при секретарі Левчук Д.О.

з участю позивача ОСОБА_1 та її представника ОСОБА_2

представника відповідача - ОСОБА_3 - ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Рівному цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про визнання незаконним дій керівника щодо звільнення та невидачі трудової книжки, розрахункових, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 4, 12, 258, 259, 264, 265, 268 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

В И Р І Ш И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі про визнання незаконним дій керівника щодо звільнення та невидачі трудової книжки, розрахункових, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - задовільнити частково.

Визнати незаконним та скасувати наказ № 25-к від 25.03.2019р. Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Про звільнення ОСОБА_1 ».

Зобов`язати Рівненський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі змінити формулювання та причину звільнення у трудовій книжці ОСОБА_1 , а саме зазначити запис «06.03.2019р. звільнена за власним бажанням, у зв`язку із доглядом за дитиною до 14 років, згідно ч.1. ст.38 КЗпП України».

Стягнути з Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі на користь ОСОБА_1 компенсацію за невикористану відпустку в розмірі 7188,48 грн.

Стягнути з Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні з 21.03.2019р. по 23.07.2019 року в сумі 41497,85 грн.

В решті позовних вимог - відмовити.

Стягнути з Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі на користь ОСОБА_1 судовий збір у розмірі 2305 грн.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до апеляційного суду Рівненської області через Рівненський міський суд.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручено у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Позивач - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідач - Рівненський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, місце знаходження: 33028, м. Рівне, вул. Словацького,1 оф .110 , місце реєстрації: м. Рівне, вул .. Словацького 4/6, ЄДРПОУ 25323032

Суддя С.П.Харечко

Джерело: ЄДРСР 83276449
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку