open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 158/2062/19

Провадження № 1-кс/0158/707/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 липня 2019 року м. Ківерці

Слідчий суддя Ківерцівського районного суду Волинської області ОСОБА_1

за участю секретаря - ОСОБА_2

розглянувши клопотання слідчого СВ Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 про призначення експертизи, -

в с т а н о в и в :

24.07.2019 року до слідчого судді Ківерцівського районного суду Волинської області звернувся слідчий СВ Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 на підставі матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за № 12019030100000412 від 24.07.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України, з клопотанням про призначення проведення комплексного дослідження транспортного засобу, мотивуючи його тим, що 23.07.2019 року близько 10 год. 30 хв. на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне», за адресою: Влинська обл., Ківерцівський р-н., с. Дерно, вул. Жовтнева, 69 виявлено транспортний засіб марки «Volkswagen Golf», реєстраційний номер НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 , свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_3 під керуванням ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . При огляді вказаного автомобіля виявлено ознаки підробки та заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019030100000412 від 24.07.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України.

В ході проведення досудового розслідування з метою встановлення способу виготовлення маркувальних позначень транспортного засобу «Volkswagen Golf», реєстраційний номер НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 , виникла необхідність у залучені судових експертів, які мають спеціальні знання, шляхом доручення їм проведення експертизи комплексного дослідження транспортного засобу.

Враховуючи те, що в кримінальному провадженні виникли питання, для вирішення яких необхідні спеціальні знання, тому просить призначити комплексне дослідження транспортного засобу.

В судове засідання слідчий СВ Ківерцівського ВП ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 не з`явився, будучи належним чином повідомленим про розгляд вказаного клопотання, його неявка не перешкоджає розгляду клопотання, тому на підставі ч. 4 ст. 107 КПК України фіксування судового процесу за допомогою технічних засобів не проводиться.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що призначення комплексного дослідження транспортного засобу, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, слідчий суддя вважає за необхідне призначити комплексне дослідження транспортного засобу.

Керуючись ст. ст. 40, 242-244 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

Призначити експертизу комплексного дослідження транспортного засобу, проведення якої доручити експертам Волинського НДЕКЦ МВС України, яке знаходиться за адресою: Волинська область, м. Луцьк, вул. Винниченка, 43.

На вирішення експертам поставити такі питання:

Чи змінювалось маркувальне позначення номера кузова транспортного засобу «Volkswagen Golf», реєстраційний номер НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 ? Якщо так, то яким чином та яке первинне маркування даного транспортного засобу?

Для дослідження надати експерту копію ухвали про проведення експертизи та забезпечити безперешкодний доступ експерту до об`єкту дослідження, а саме транспортного засобу марки «Volkswagen Golf», реєстраційний номер НОМЕР_1 , номер кузова НОМЕР_2 .

Згідно п. 3 ч. 5 ст. 69 КПК України дозволити повне чи часткове знищення об`єкта експертизи.

У разі необхідності надати експерту матеріали кримінального провадження.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 83256752
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку