open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 592/6679/19

Провадження № 1-в/592/290/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 липня 2019 року м.Суми

Ковпаківський районний суд м. Суми в складі судді ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , представника ДУ «Сумська виправна колонія (№ 116)» ОСОБА_4 , засудженого ОСОБА_5 , розглянувши у відкритому судовому засіданні справу відносно:

ОСОБА_5 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Лебедин Сумської області, до арешту проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 .

про заміну не відбутої частини покарання на більш м`яке покарання, -

Встановив:

За вироком Лебединського районного суду Сумської області від 20.09.2016 p. ОСОБА_5 був засуджений за ст.ст. 15 ч.2, 185 ч.2 КК України до позбавлення волі на строк 02 роки. На підставі ст.70 ч.4 КК України за сукупністю злочинів визначити покарання за даний злочин, вчинений ним до винесення попереднього вироку Лебединського районного суду Сумської області від 15.08.2016 р. та за злочини, покарання за які призначене цим попереднім вироком суду, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим і остаточно визначити 05 років 01 місяць позбавлення волі.

Початок строку 20.09.2016 року, закінчення строку 20.10.2021 року.

Покарання відбуває в ДУ «Сумська виправна колонія (№ 116)», від начальника цієї колонії та спостережної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради до суду надійшло спільне подання про зміну не відбутої частини покарання більш м`яким у вигляді обмеження волі.

Вислухавши представника ДУ «Сумська виправна колонія (№ 116)», засудженого ОСОБА_5 , а також думку прокурора, який підтримав подання, перевіривши матеріали справи і оцінивши докази в їх сукупності, суд визнає, що клопотання підлягає задоволенню оскільки судом встановлено, що ОСОБА_5 засуджений за скоєння умисного злочину середньої тяжкості, однак на день розгляду подання відбув більше ніж половину призначеного строку покарання.

До державної установи «Сумська виправна колонія №116» засуджений прибув 29.11.2016 року. За час відбування покарання в установі засуджений характеризується позитивно, порушення вимоги режиму тримання та розкладу денного не допускав, в установі залучається добровільно, без оплати праці до робіт з благоустрою колонії, поліпшення житлово-побутових умов засуджених, допоміжних робіт із забезпечення засуджених продовольством, згідно п.5 ст.118 КВК України, до праці ставиться позитивно, виявляє корисну ініціативу, за що має три заохочення. За характером спокійний, врівноважений, безконфліктний. Відповідно до ст.128 КВК України приймає участь у програмах диференційованого виховного впливу на засуджених, а саме «Підготовка до звільнення» та «Професія». На профілактичному обліку в установі засуджений не перебуває. Вину у скоєному злочині визнає повністю, вирок суду вважає справедливим. Засуджений сумлінною поведінкою та ставлення до праці довів своє виправлення.

На підставі викладеного і керуючись ст. 82 КК України, ст. 537 КПК України, суд

Ухвалив:

ОСОБА_5 замінити покарання у виді позбавлення волі, призначене за вироком Лебединського районного суду Сумської області від 20.09.2016 р. на більш м`яке покарання, призначивши йому покарання у виді обмеження волі на не відбутий строк 02 роки 03 місяці 02 дні.

Зарахувати в строк відбування покарання час слідування до виправного центру як один день за два дні з часу набрання ухвалою законної сили.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Сумської області через Ковпаківський районний суд м. Суми протягом 7 діб з часу її проголошення.

Повний текст судового рішення виготовлено 22.07.2019 р.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 83153280
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку