open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 305/1092/19

Номер провадження № 2-н/305/66/19

Рахівський районний суд

СУДОВИЙ НАКАЗ

25.06.2019 м. Рахів

Суддя Рахівського районного суду Закарпатської області – Ємчук В.Е. розглянувши заяву Приватного акціонерного товариство "Закарпаттяобленерго" в особі начальника Рахівського району електричних мереж про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 боргу за спожиту електричну енергію, та керуючись ст.ст. 526, 901, 903 ЦК України, ст. 1, ст.ст.5, 9, 20, ЗУ “Про житлово-комунальні послуги”, ст. ст. 160, п. 3 ч.1. ст.161, 167, 168 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканки АДРЕСА_1 на користь Приватного акціонерного товариства "Закарпаттяобленерго", юридична адреса: м.Ужгород, с.Оноківці, вул.Головна, 57, код ЄДРПОУ 00131529, заборгованість за спожиту електричну енергію в сумі 1146,60 грн (одна тисяча сто сорок шість гривень 60 копійок).

2. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканки АДРЕСА_1 , на користь Приватного акціонерного товариства "Закарпаттяобленерго", юридична адреса: м.Ужгород, с.Оноківці, вул.Головна, 57, код ЄДРПОУ 00131529, судовий збір в сумі 192 гривні 10 копійок.

3. Повідомити сторін про те, що під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

4. Судовий наказ видати під розписку або надіслати стягувачу на його офіційну електронну адресу, або рекомендованим листом із повідомленням про вручення, чи цінним листом з описом вкладеного після набрання ним законної сили у разі відсутності електронної офіційної адреси.

5. Копію судового наказу, який міститься на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень http://reyestr.court.gov.ua, не пізніше наступного дня надіслати боржникові на його офіційну електронну адресу або рекомендованим листом із повідомленням про вручення, чи цінним листом з описом вкладеного, якщо офіційної електронної адреси боржник не має. Одночасно з копією судового наказу боржникові надіслати копію заяви стягувача про видачу судового наказу разом з доданими до неї документами.

Суддя : В.Е.Ємчук

Згідно з частиною 1 статті 170 Цивільного процесуального кодексу України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав.

Судовий наказ набрав законної сили "____" ________20____ року.

Строк пред`явлення до виконання - 3 (три) роки.

Дата видачі судового наказу стягувачу “____”________________ 20 ____ року.

Суддя: В.Е.Ємчук

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу

Повне найменування установи, підприємства, організації в якому знаходиться судовий наказ на виконанні

Загальна сума відрахована за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до відділу ДВС чи стягувачеві

Підстава повернення судового наказу

Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладенням печатки)

Примітки

Інші відмітки_________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 82647326
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку