open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 367/9187/13-ц

Провадження №2-зз/367/38/19

УХВАЛА

Іменем України

21 травня 2019 року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого судді Пархоменко О.В.,

з участю секретаря Спасібко Ю.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області клопотання Органу опіки і піклування Бучанської міської ради в особі представника Гулай Ганни Сергіївни про скасування заходів забезпечення позову,

в с т а н о в и в:

Орган опіки і піклування Бучанської міської ради в особі представника Гулай Ганни Сергіївни звернувся до Ірпінського міського суду Київської області із заявою про скасування заходів забезпечення позову, в якій просив скасувати заходи забезпечення позову вжиті відповідно до рішення Ірпінського міського суду Київської області від 14.02.2014 року, справа № 367/9187/13-ц, а саме накладення заборони на відчуження квартири АДРЕСА_1 .

Представник органу опіки та піклування Бучанської міської ради Гулай Г.С. надала суду письмову заяву, яка передана через канцелярію Ірпінського міського суду та зареєстрована за № 14496 від 15.05.2019 року про залишення без розгляду справи № 367/9187/13-ц за заявою представника органу опіки та піклування Бучанської міської ради Гулай Г.С. про скасування заходів забезпечення позову, дану заяву просила розглядати у її відсутність та звукозапис не проводити.

Учасники справи в судове засідання сторони не з"явилися, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України в разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. З огляду на викладене фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Вивчивши заяву та матеріали справи суд вважає, що заяву Органу опіки і піклування Бучанської міської ради в особі представника Гулай Ганни Сергіївни про скасування заходів забезпечення позову слід залишити без розгляду у зв`язку із заявою представника заявника.

У відповідності до ч.2 ст. 257 ЦПК України особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ст. ст. 9, 149-150, 157, 257 ЦПК ЦПК України суд,

у х в а л и в:

Заяву Органу опіки і піклування Бучанської міської ради в особі представника Гулай Ганни Сергіївни про скасування заходів забезпечення позову залишити без розгляду.

Копію ухвали направити заявнику для відома.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Ірпінський міський суд Київської області шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: О.В. Пархоменко

Джерело: ЄДРСР 82573599
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку