open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

03037,м. Київ, вул. Максима Кривоноса,25; тел.: (044) 249-79-26, факс:249-79-28; e-mail:inbox@sl.ki.court.gov.ua

03113, м. Київ, вул. Полковника Шутова, 1; тел.: (044) 456-51-65; факс: 456-93-08

___________________________________________________________________________________________________

Провадження №2-а/760/713/19

в справі №760/8947/19

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

І . Вступна частина

28 березня 2019 суддя Солом'янського районного суду міста Києва Коробенко С.В. розглянув в порядку спрощеного позовного провадження справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Дільничної виборчої комісії №800864 Територіального виборчого округу №222 м. Києва та Відділу ведення ДРВ Солом'янської районної в місті Києві Державної адміністрації про включення до списку виборців виборчої дільниці №800864 Територіального виборчого округу №222 м. Києва.

ІІ. Описова частина

Позивач звернулася до суду з адміністративним позовом і просить включити її до списку виборців виборчої дільниці №800864 Територіального виборчого округу №222 м. Києва.

Посилається на те, що з 10 жовтня 2016 року зареєстрована за адресою: АДРЕСА_2, проте у списках виборців не значиться.

Позивач просить задовольнити її вимоги, оскільки вважає це порушенням своїх прав.

ІІІ . Мотивувальна частина

Дослідивши матеріали справи, проаналізувавши надані докази, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.3 ст.31 Закону України «Про вибори Президента України» до попереднього списку виборців на виборчій дільниці включаються громадяни України, яким виповнилося або на день виборів виповниться вісімнадцять років і які мають право голосу, та виборча адреса яких відповідно до відомостей Державного реєстру виборців відноситься до цієї виборчої дільниці. Виборець може бути включений до списку виборців тільки на одній виборчій дільниці.

Відповідно до ч.2 ст.8 Закону України «Про Державний реєстр виборців» виборчою адресою виборця є адреса, за якою зареєстровано його місце проживання відповідно до Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні».

Згідно з даними Державного реєстру виборців місцем голосування ОСОБА_1 значиться виборча дільниця №800864, що розташована за адресою: м. Київ, Генерала Генадія Воробйова, 12.

Таким чином, підстав для задоволення позову немає, оскільки прізвище Позивача вже внесене до списку виборців на дільниці №800864 Територіального виборчого округу №222 м.Києва.

IV. Резолютивна частина

Керуючись Законом України «Про вибори Президента України», Законом України «Про Державний реєстр виборців», ст.ст. 255, 257, 274, 295 КАС України, суд вирішив:

1.Відмовити в задоволенні адміністративного позову.

2.Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

3.Позивач: ОСОБА_1, адреса реєстрації: АДРЕСА_1, паспорт громадянина України НОМЕР_1;

Відповідач: Дільнична виборча комісія №800864 Територіального виборчого округу №222 м. Києва, адреса: м. Київ, вул. Генерала Генадія Воробйова, 12;

Відповідач: Відділ ведення ДРВ Солом'янської районної в місті Києві Державної адміністрації, адреса: м. Київ, просп. Повітрофлотський, 41.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 80847044
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку