open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження № 1-в/537/75/2019

Справа № 537/607/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01.03.2019 року Крюківський районний суд м. Кременчука, Полтавської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3 ,

представника з питань пробації ОСОБА_4 ,

засудженого ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Крюківського районного суду в м. Кременчуці подання Крюківського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області про направлення звільненого від призначеного покарання з випробуванням засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Кременчука Полтавської області, українця, громадянина України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 для відбування покарання, призначеного за вироком Автозаводського районного суду м.Кременчука -

Встановив:

Вироком Автозаводського районного суду м.Кременчука від 05.10.2017 року гр.-н ОСОБА_5 був засуджений за ст.185 ч.2 КК України до 3 р.6 міс. позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням на 1 р.

За час іспитового строку обов`язки покладені на нього судом не виконував. Не з*являвся на реєстрацію до центру пробації Автозаводського РВ 04.06.2018 р. Повідомив, що не з*явився, т.я. в період часу з 11.12.2017р по 12.04.2018р. ОСОБА_5 проходив курс ресоціалізації в центрі для нарко- і алкозалежних на базі релігійної громади «Нове Покоління» в м.Полтаві. Змінив місце мешкання та проживав на території Крюківського району у зв*язку з чим 30.07.2018 року особова справа ОСОБА_5 була отримана та прийнята до виконання Крюківського РВ.

На реєстрацію до органів пробації не з*явився знову 02.10.2018 року, виправдовуючих документів не надав. Останньому було винесено письмове попередження. В період іспитового строку притягувався двічі до адміністративної відповідальності. Інформації, щодо внесення до ЄДР нових кримінальних проваджень відносно засудженого ОСОБА_5 не надходила.

В судовому засіданні представник Крюківського РВ «Центр пробації» подання підтримав, прохав направити звільненого від покарання з випробуванням для відбування покарання, призначеного вироком суду

Прокурор заперечував проти задоволення подання, проти направлення ОСОБА_5 для відбування покарання за вироком Автозаводського районного суду м. Кременчука від 05.10.2017року в зв*язку з тим, що останній не з*являвся на реєстрацію, двічі без поважних причин, та вважає,що немає періодичності в його діях.

Засуджений ОСОБА_5 в судовому засіданні прохав відмовити в задоволенні подання Крюківського РВ «Центр пробації».

На підставі пояснень прокурора, заяви представника Крюківського РВ «Центр пробації», засудженого, досліджених та оцінених письмових матеріалів, суд вважає, що подання начальника Крюківського РВ «Центр пробації», про направлення звільненого від призначеного покарання з випробуванням засудженого ОСОБА_5 для відбування покарання, призначеного за вироком Автозаводського районного суду м.Кременчука від 05.10.2017 року не підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 537, 539 КПК України, ст. 78 КК України, ст. 163, 165 КВК України, суд-

постановив:

В задоволенні подання начальника Крюківського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області про направлення звільненого від призначеного покарання з випробуванням засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , для відбування покарання, призначеного за вироком Автозаводського районного суду м.Кременчука від 05.10.2017 року - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського Апеляційного суду на протязі 7 діб з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 80188308
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку