open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 404/7005/14-к

Номер провадження 1-в/404/8/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 лютого 2019 року Кіровський районний суд м. Кіровограда

у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

за участі секретаря ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

представника КВІ ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали подання начальника Фортечного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області підполковника внутрішньої служби ОСОБА_5 про звільнення від призначеного покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку засудженого ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Кіровограда, громадянина України, з середньо - технічною освітою, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_6 , засуджений 05 вересня 2014 року Кіровським районним судом м. Кіровограда за ч.2 ст. 309 КК України до 2 (двох) років позбавлення волі та звільненого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком за ст.75 КК України на 2 (два) роки із встановленням обов`язків, передбачених ст.76 КК України.

За час випробувального терміну засуджений ОСОБА_6 , зарекомендував себе наступним чином: 05.01.2016 року отримав застереження у вигляді письмового попередження, за неявку до інспекції без поважної причини 01.12.2015 року.

У зв`язку з тим, що засуджений перестав з`являтися до інспекції для реєстрації, було проведено заходи для встановлення його місцязнаходження, в ході яких було встановлено, що гр. ОСОБА_6 ухвалою Володимирецького районного суду Рівненської області від 30.01.2016 року обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, оскільки він обвинувачується у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 187 КК України і на даний час перебуває у Рівненському слідчому ізоляторі(відповідно до повідомлення Рівненського слідчого ізолятора ( а.с. 86).

Матеріали до суду для вирішення питання про скасування іспитового строку не направлялись. 05.09.2016 року іспитовий строк закінчився.

Відповідно до ч. 1 ст.78КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладенні на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Заслухавши доповідь інспектора Фортечного РС Кропивницького МВ пробації ПМУ з ПВКП та пробації МЮ України, який послався на принцип презумпції невинуватості, думку прокурора, який заперечував проти звільнення засудженого від призначеного покарання, перевіривши матеріали особової справи, вважаю подання таким, що не підлягає задоволенню, оскільки засуджений 05 вересня 2014 року Кіровським районним судом м. Кіровограда ОСОБА_6 на даний час обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину за ч. 3 ст. 187 КК України і перебуває у Рівненському слідчому ізоляторі.

Керуючись ст.78 КК України, ст.ст. 369-372, 537, 539 КПК України, ч. 2 ст. 165 КВК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

В задоволенні подання начальника Фортечного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області підполковника внутрішньої служби ОСОБА_5 про звільнення від призначеного покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , засудженого вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда від 05 вересня 2014 року за ч.2 ст. 309 КК України до 2 (двох) років позбавлення волі та звільненого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком за ст.75 КК України на 2 (два) роки із встановленням обов`язків, передбачених ст.76 КК України відмовити.

Ухвала суду може бути оскаржена до Кропивницького апеляційного суду через Кіровський районний суд м. Кіровограда протягом семи днів з дня її оголошення.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 80130398
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку