open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

465/4259/17

1-в/465/11/19

У Х В А Л А

судового засідання

25.02.2019 року Франківський районний суд м. Львова у складі :

головуючого- судді ОСОБА_1

за участі ОСОБА_2

провівши в залі суду в м. Львові відкрите судове засідання по клопотанню про скасування умовного покарання засудженого ОСОБА_3 та направити його для відбуття покарання у виді 3 років позбавлення волі згідно вироку Франківського районного суду м. Львова від 29 листопада 2017року, суд,-

в с т а н о в и в :

інспектор Франківського РС Львівського МВ з питань пробації Західного міжрегіонального Управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про скасування умовного покарання засудженому ОСОБА_3 та направити його для відбуття покарання у виді 2 років позбавлення волі згідно вироку Франківського районного суду м. Львова від 29 листопада 2017 року.

Своє клопотання представник Франківського РС ЛМВ з питань пробації ОСОБА_4 обґрунтовує тим, що вироком Франківського районного суду м. Львова від 29.11.2017 року ОСОБА_3 визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1ст.185, ч.3 ст. 185 КК України та призначивши йому покарання за ч. 1 ст.185 КК України -1 рік позбавлення волі за ч.3ст.185КК України-3роки позбавлення волі.На підставіст.70КК Україниостаточно призначенопокарання ОСОБА_3 у шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим у вигляді 3(трьох)років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України засудженого ОСОБА_3 звільнено від відбування основного покарання з випробуванням, встановивши йомуіспитовий строк2(два)роки.На підставіст.76КК Українизобов`язано засудженого ОСОБА_3 періодичноз`являтись дляреєстрації доуповноваженого органуз питаньпробації ,повідомляти органз питаньпробації прозміну місцяпраці тапроживання.За час іспитового строку засуджений зарекомендував себе з негативної сторони, так ОСОБА_3 з08 лютого 2018 року по 24 лютого 2018 року проходив курс психосоціальної ребіалітації у зв`язку з вживанням наркотичних речовин у громадській організації «Час змін ребілітаційні центри». Франківським ВП ГУ НП у Львівській області відносно ОСОБА_3 відкрито кримінальне провадження, внесене в ЄРДР № 12018140080000441 від 08 лютого 2018 року у вчиненні кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України та на даний час останній перебуває в розшуку.

У судове засідання представник Франківського РС ЛМВ з питань пробації, засуджений та прокурор не з`явилися, хоча про дату, час та місце розгляду скарги повідомлялися належним чином, за таких обставин вважаю, що справу слід розглядати у їх відсутності, відповідно до абзацу другого ч. 5 ст.539 КПК України.

Дослідивши матеріали особової справи та надані до суду докази в їх сукупності, суд приходить до наступних висновків.

В судовому засіданні встановлено, що вироком Франківського районного суду м. Львова від 29 листопада 2017 року ОСОБА_3 засуджено за ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням та іспитовим строком 2 роки. Згідно ст.76 КК України встановлені обов`язки: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з`являтися для реєстрації в до уповноваженого органу з питань пробації.

За час іспитового строку засуджений ОСОБА_3 зарекомендував себе з негативної сторони та відносно останнього відкрито кримінальне провадження внесеному в ЄРДР № 12018140080000441 від 08 лютого 2018 року вчиненні кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України та на даний час перебуває в розшуку.

Згідно положень ст.539КПК України питання, які виникають під час та після виконання вироку вирішуються судом за клопотанням (поданням) прокурора, засудженого, його захисника, законного представника, органу або установи виконання покарань, а також інших осіб, установ або органів у випадках, встановлених законом.

Відповідно до ч.1 ст.166 КВК України, якщо засуджений не виконує обов`язки, встановлені цим Кодексом, Законом України"Про пробацію", а також покладені на нього судом, або систематично вчиняє правопорушення, що тягнуть за собою адміністративні стягнення і свідчать про його небажання стати на шлях виправлення, уповноважений орган з питань пробації вносить до суду подання про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлення засудженого для відбування призначеного покарання.

Відповідно до ч. 6 ст. 9 КПК України у випадках, коли положення цього Кодексу не регулюють або неоднозначно регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади кримінального провадження, визначені частиною першою статті 7 цього Кодексу.

Дослідивши представлені суду матеріали, суд приходить до переконання, що що подання інспектора Франківського районного сектору Львівського МВ з питань пробації ОСОБА_4 про скасування умовного покарання засудженого ОСОБА_3 та направити його для відбуття покарання у виді 3 років позбавлення волі згідно вироку Франківського районного суду м. Львова від 29 листопада 2017року слід повернути до Франківського районного відділу з питань пробації філії «Центр пробації» у Львівській області.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.537,539 КПК України,ст. 78 КК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Подання інспектора Франківського районного сектору Львівського МВ з питань пробації ОСОБА_4 про скасування умовного покарання засудженого ОСОБА_3 та направити його для відбуття покарання у виді 3 років позбавлення волі згідно вироку Франківського районного суду м. Львова від 29 листопада 2017року слід повернути до Франківського районного відділу з питань пробації філії «Центр пробації» у Львівській області..

На ухвалу може бути подано апеляцію до Львівського апеляційного суду протягом семи діб з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 80103950
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку