open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 484/795/19

Провадження № 1-в/484/22/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.02.2019 р.Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

у складі: головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Первомайську подання Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області про продовження строку адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Єлізаветово Новоселівського району АР Крим, освіта середня, не працюючого, не одруженого, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , раніше судимого:

- 22.10.2008 року Первомайським міськрайонним судом в Миколаївської області, за ст. 307 ч.1, 2 КК України до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Звільненого 20.10.2013 року, -

ВСТАНОВИВ:

15.02.2019 року начальник Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області звернувся до суду з поданням про продовження строку адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 , мотивуючи тим, що після звільнення з місць позбавлення волі 20.10.2013 року, ОСОБА_3 перебуває на обліку в Первомайського ВП ГУНП як особа, яка знаходиться під дією адміністративного нагляду накладеного постановою Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області 16.02.2018 року по справі провадження №1-в/484/14/18, згідно якої строком на 1 рік йому були встановлені наступні обмеження:

1) Заборонити перебувати в кафе, ресторанах та інших установах торгівлі, де продаються спиртні напої на розлив.

3) Заборонити виїзд у приватних справах за межі Первомайського району без дозволу начальника Первомайського ВП ГУНП.

Але знаходячись під адміністративним наглядом, ОСОБА_3 на шлях виправлення не став, неодноразово вчиняв адміністративні правопорушення, та порушував встановлені адміністративним наглядом йому обмеження.

В результаті чого відносно ОСОБА_3 неодноразово на протязі 2018 року складались адміністративні протоколи, як за ст. 187 ч1 КУпАП так і за ст. 187 ч2 КУпАП та Первомайським міськрайонним судом виносились як штрафні санкції так і адміністративні арешти два рази терміном по 5 діб.

Окрім цього 30.11.2018 року Первомайським міськрайонним судом був винесений вирок стосовно ОСОБА_3 за ст. 185 ч.2 КК України у вигляді 4 (чотирьох) років позбавлення волі з випробуванням іспитовим на два роки.

У зв`язку з викладеним, так як ОСОБА_3 наполегливо не бажає стати на шлях виправлення, порушує встановлені відносно нього обмеження адміністративного нагляду, систематично вчиняє адміністративні правопорушення та вчинив злочин, враховуючи, що на теперішній час існує необхідність в здійсненні контролю за його поведінкою по недопущенню з його боку протиправних дій, Первомайський ВП ГУНП в Миколаївській області звернувся з поданням про подовження строку адміністративного нагляду строком на 6 місяців згідно ст. 3 п. В Закону України Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі з наступними обмеженнями:

1. Заборонити вихід з будинку чи іншого житла у період з 22.00 годин до 06.00 години наступного дня;

2.Заборонити виїзд за межі місця проживання (міста, селища) без дозволу органів поліції;

3.Заборонити перебувати в кафе, ресторанах та інших установах торгівлі, де продаються спиртні напої на розлив.

В судовому засіданні представник Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області в Миколаївській області підтримав подання.

Вислухавши думку представника Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області, пояснення ОСОБА_3 , вивчивши матеріали справи суд знаходить вище викладені підстави достатніми для продовження строку адміністративного нагляду з вказаними обмеженнями, оскільки ОСОБА_3 систематично порушує обмеження встановлені адміністративним наглядом.

На підставі вище викладеного, суд вважає за необхідне продовжити строк адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 строком на 6 місяців, в межах терміну погашення судимості.

Керуючись ст.ст. 3, 4, 5, 10 Закону України Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі, суд

УХВАЛИВ:

Продовжити строк адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 на шість місяців згідно ст. 3 п. В Закону України Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі та встановити наступні обмеження передбачені ст.10 Закону:

1. Заборонити вихід з будинку чи іншого житла у період з 22.00 годин до 06.00 години наступного дня;

2. Заборонити виїзд за межі місця проживання (міста, селища) без дозволу органів поліції;

3. Заборонити перебувати в кафе, ресторанах та інших установах торгівлі, де продаються спиртні напої на розлив.

Ухвала суду може бути оскаржена протягом 7 днів з дня її оголошення в Апеляційний суд Миколаївської області через Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області.

СУДДЯ: підпис.

Згідно з оригіналом. Суддя:

Джерело: ЄДРСР 79870966
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку