open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Справа № 723/450/19

Провадження № 1-в/723/896/19

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

31 січня 2019 року

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

в складі: головуючого судді ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 засудженого ОСОБА_3 .

Інспектора ОСОБА_4

розглянувши матеріали, які надійшли від начальника Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області про встановлення адміністративного нагляду відносно громадянина ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, Українця, не одруженого, не працюючого, освіта середня, раніше судимого, -

В С Т А Н О В И В:

Начальник Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області звернувся в суд з поданням про встановлення адміністративного нагляду відносно громадянина ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 , посилаючись на те, що ОСОБА_3 05.03.2012 року засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 1 КК України, до громадських робіт в розмірі 160 год. 26.09.2012 року ОСОБА_3 засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 3, 75 КК України, до 3 років 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців. 20.03.2014 року ОСОБА_3 засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 3, 71 КК України, до 4 років позбавлення волі.

15.10.2016 року ОСОБА_3 звільнився з місць позбавлення волі та став на профілактичний облік в Сторожинецькому ВП ГУНП в Чернівецькій області.

Після звільнення з місць позбавлення волі ОСОБА_3 належних висновків не зробив і став на шлях вчинення порушень громадського порядку.

Так 07.01.2019 року ОСОБА_3 скоїв правопорушення передбачене ст. 173 КУпАП, за що притягнутий до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 51 грн., того ж дня було винесено офіційне застереження про припинення антигромадського способу життя щодо особи до якої може бути встановлений адміністративний нагляд.

09.01.2019 року скоїв правопорушення передбачене ст. 178 ч. 1 КУпАП, за що притягнутий до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 51 грн., того ж дня було винесено друге офіційне застереження про припинення антигромадського способу життя щодо особи до якої може бути встановлений адміністративний нагляд.

17.01.2019 року він знову скоїв правопорушення передбачене ст. 175 -1 ч. 1 КУпАП, за що притягнутий до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 51 грн., того ж дня було винесено офіційне застереження про припинення антигромадського способу життя щодо особи до якої може бути встановлений адміністративний нагляд.

Просить встановити адміністративний нагляд відносно громадянина ОСОБА_3 на один рік.

1.Першу та третю суботу кожного місяця з`являтись на реєстрацію в Сторожинецький відділ поліції з 09:00 годин до 13:00 годин за адресою АДРЕСА_2 .

2.Заборонити вихід з постійного місця проживання в нічний період часу з 22.00 години ночі до 06.00 години ранку.

3.Заборонити появлятись в торгових точках, де проходить реалізація алкогольних напоїв на розлив.

4.Заборонити виїзд в особистих справах за межі населеного пункту та зміни місця проживання, без відома ОВС, який здійснює адміністративний нагляд.

В судовому засіданні інспектор поліції подання підтримав, посилаючись на обставини викладені вище.

ОСОБА_3 в судовому засіданні не заперечує, проти встановлення адміністративного нагляду.

Суд вважає, що подання підлягає до задоволення виходячи з наступних підстав.

Із змісту п. "в" ст.. 3 Закону України "Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі видно, що адміністративний нагляд встановлюється над такими особами коли вони незважаючи на попередження органів внутрішніх справ, систематично порушують громадський порядок і права інших громадян, вчиняють інші правопорушення.

Судом встановлено, що ОСОБА_3 05.03.2012 року засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 1 КК України, до громадських робіт в розмірі 160 год. 26.09.2012 року ОСОБА_3 засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 3, 75 КК України, до 3 років 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців. 20.03.2014 року ОСОБА_3 засуджений Сторожинецьким районним судом за ст. 185 ч. 3, 71 КК України, до 4 років позбавлення волі.

Після звільнення з місць позбавлення волі став на профілактичний облік в Сторожинецькому РВ УМВС України в Чернівецькій області.

Однак після звільнення на шлях виправлення не став, ніде не працює, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, порушує громадський порядок та спокій громадян, веде антигромадський спосіб життя.

Тричі було винесено офіційні застереження про недопустимість з боку ОСОБА_3 протиправних дій, останнє з яких 17.01.2019 року, та попереджено про можливість встановлення йому адміністративного нагляду. Але ОСОБА_3 належних висновків для себе не зробив.

Дані порушення суд вважає значними, оскільки на попередження про встановлення адміністративного нагляду ОСОБА_3 не реагує і систематично допускає вчинення адміністративних правопорушень. З цих підстав суд вважає, що відносно нього необхідно встановити адміністративний нагляд строком на один рік.

Керуючись ст. 3 п.в ст. 5, 10 Закону України Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі , суд-

УХВАЛИВ :

Подання начальника Сторожинецького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області про встановлення адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя АДРЕСА_1 , громадянина України, Українця, не одруженого, не працюючого, освіта середня, раніше судимого задовольнити.

Встановити відносно ОСОБА_3 адміністративний нагляд терміном на один рік зі слідуючими обмеженнями :

1.Першу та третю суботу кожного місяця з`являтись на реєстрацію в Сторожинецький відділ поліції з 09:00 години до 13:00 години за адресою АДРЕСА_2 .

2.Заборонити вихід з постійного місця проживання в нічний період часу з 22.00 години ночі до 06.00 години ранку.

3.Заборонити появлятись в торгових точках, де проходить реалізація алкогольних напоїв на розлив.

4.Заборонити виїзд в особистих справах за межі населеного пункту та зміни місця проживання, без відома ОВС, який здійснює адміністративний нагляд.

Апеляційна скарга, протест прокурора на ухвалу суду може бути подано до Чернівецького апеляційного суду, через Сторожинецький районний суд, протягом п`ятнадцяти днів з дня проголошення постанови.

Суддя Сторожинецького районного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 79536237
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку