open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без розгляду

31 січня 2019 р. Справа № 480/4335/18

Сумський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Прилипчука О.А.,

за участю секретаря судового засідання - Волкової Ю.В.,

представника позивача - ОСОБА_1,

представників відповідача - ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4,

третьої особи - ОСОБА_5,

розглянувши у підготовчому провадженні у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Суми адміністративну справу

за позовом Первинної профспілкової організації Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина" в інтересах трудового колективу Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина"

до Сумської обласної ради, Сумської обласної державної адміністрації,

треті особи- Моша ОСОБА_6, Комунальне підприємство - "Редакція газети "Сумщина",

про визнання відповідачів такими, що втратили право виступати засновниками, визнання протиправними та скасування розпорядження та рішень, визнання недійсними та припинення дії умов установчого договору, визнання бездіяльності протиправною,-

У Х В А Л И В:

Заяву Первинної профспілкової організації Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина" в інтересах трудового колективу Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина" про залишення без розгляду частини позовних вимог - задовольнити.

Адміністративний позов Первинної профспілкової організації Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина" в інтересах трудового колективу Комунального підприємства "Редакція газети "Сумщина" до Сумської обласної ради, Сумської обласної державної адміністрації, треті особи- Моша ОСОБА_6, Комунальне підприємство - "Редакція газети "Сумщина", про визнання відповідачів такими, що втратили право виступати засновниками, визнання протиправними та скасування розпорядження та рішень, визнання недійсними та припинення дії умов установчого договору, визнання бездіяльності протиправною в ч а с т и н і позовних вимог щодо визнання Сумської обласної державної адміністрації такою, що втратила повноваження та право виступати засновником (співзасновником друкованого засобу масової інформації газети «Сумщина»; - визнання Сумської обласної ради такою, що втратила повноваження та право виступати засновником (співзасновником) друкованого засобу масової інформації газети «Сумщина»; - визнання недійсними та припинення дії умов Установчого договору між співзасновниками друкованого засобу масової інформації - обласної газети «Сумщина» від 29.11.2005 року в частині, що визначають права та повноваження Сумської обласної ради та Сумської обласної державної адміністрації як сторін установчого договору від 29.11.2005 року та співзасновників друкованого засобу масової інформації обласної газети «Сумщина» з моменту набрання чинності. Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» - залишити без розгляду.

Ухвалу може бути оскаржено до Другого апеляційного адміністративного суду через Сумський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п’ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Відповідно до ч. 3 ст. 243 Кодексу адміністративного судочинства України в судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частину ухвали, а повний її текст буде складено протягом п’яти днів.

Суддя О.А. Прилипчук

Джерело: ЄДРСР 79524157
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку