open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/2730/19-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 січня 2019 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні клопотання процесуального керівника у кримінальному провадженні прокурора ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів та їх вилучення,

ВСТАНОВИВ:

22 січня 2019 року у провадження слідчого судді ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження прокурора Першого відділу процесуального керівництва управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях ОСОБА_3 про надання тимчасового доступу до документів, що знаходяться у володінні ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », з метою вилучення їх оригіналів.

В судове засідання слідчий/прокурор не з`явилися, про місце і час розгляду клопотання повідомлені належним чином. Прокурор подав до суду клопотання про розгляд вказаного провадження у відсутність сторони обвинувачення, клопотання підтримав та просив його задовольнити.

На підставі частини другої ст. 163 КПК України, слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання у відсутності особи, у володінні якої знаходиться речі і документи, з огляду на наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення такої інформації.

Згідно з нормою частини четвертої ст. 107 КПК України, фіксація за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею не здійснювалась.

У відповідності до положень ст. 26 КПК України, сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та спосіб, передбачених цим Кодексом.

За таких обставин, приймаючи до уваги те, що слідчий суддя, зберігаючи об`єктивність та неупередженість, у порядку, передбаченому кримінальним процесуальним законодавством України, створив необхідні умови для реалізації особою, яка подала клопотання, її процесуальних прав на участь у розгляді цієї справи в суді, ураховуючи, що підстав для визнання явки сторони обвинувачення обов`язковою не має, вважаю за можливе розглянути клопотання у його відсутність.

Вивчивши клопотання, дослідивши його матеріали, слідчий суддя за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин кримінального провадження, керуючись законом, оцінивши кожний доказ з точки зору належності, допустимості, достовірності, а сукупність зібраних доказів з точки зору достатності та взаємозв`язку для прийняття відповідного процесуального рішення, приходить до наступного висновку.

З матеріалів клопотання вбачається, що Першим відділом процесуального керівництва управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні № 42017000000002880 від 11.09.2017 за фактом готування до заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Філії « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 », за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 14 ч. 5 ст. 191 КК України.

У ході розслідування встановлено, як вказано у клопотанні прокурора, що 31.03.2017 філією « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на веб-порталі автоматизованого торговельного майданчику « ІНФОРМАЦІЯ_4 » розміщено оголошення щодо наміру закупівлі мобільних терміналів контролю документів « ІНФОРМАЦІЯ_5 ». За результатами проведення електронного аукціону переможцем 11.08.2017 визнано ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 ». Між філією « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » 31.08.2017 укладено договір поставки №ЦЗВ-07-07117-01 на суму 22 008 885 грн., згідно якого ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » зобов`язався у термін до 31.12.2017 поставити та передати у власність Філії « ІНФОРМАЦІЯ_7 » мобільні термінали контролю документів МТКД Motorola EDA Zebra MC67 у кількості 528 одиниць. При поданні документів для участі в аукціоні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » надало, серед інших документів, сертифікат дослідження конструкції вищевказаних радіотелефонів серії СН № 01471 з додатками до нього, виданий 19.12.2014 ДП « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (м. Севастополь), яке наразі фактично знаходиться і зареєстровано на тимчасово окупованій території, зокрема у м. Севастополь АР Крим.

З клопотання та доданих на його обґрунтування матеріалів кримінального провадження вбачається, що згідно переліку акредитованих в установленому порядку органів, уповноважених на проведення діяльності з підтвердження відповідності радіоелектронних засобів та випробувальних пристроїв до рішення ІНФОРМАЦІЯ_9 від 27.12.2012 №691 (у редакції НКРЗІ від 21.09.2016 №493) дію рішення про призначення ДП « ІНФОРМАЦІЯ_8 » органом з оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів тимчасово припинено наказом Мінекономрозвитку України від 20.05.2016 №850, а дію рішення про акредитацію ДП « ІНФОРМАЦІЯ_8 », як органу з оцінки відповідності тимчасово призупинено рішенням ІНФОРМАЦІЯ_10 від 14.09.2015 (лист ІНФОРМАЦІЯ_11 від 08.09.2016 №1-5/4-1099). Одночасно встановлено досудовим розслідуванням, що з метою створення уяви про належне виконання умов договору, після його укладання, компанією ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » здійснено першу поставку продукції в кількості 70 штук. Так, згідно вимог договору поставки № ЦЗВ-07-07117-01 від 31.08.2017 службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », а саме директором ОСОБА_4 та комерційним директором ОСОБА_5 до відділу матеріальних ресурсів Філії « ІНФОРМАЦІЯ_7 » ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » поставлені мобільні термінали контролю документів, які не відповідають вимогам тендерної документації. На поставлених до Філії « ІНФОРМАЦІЯ_7 » терміналах, працівниками ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », за вказівкою ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , шляхом наклеювання етикеток були штучно змінені характеристики, у тому числі строк виготовлення продукції, який повинен був відповідати специфікації.

Таким чином, органом досудового розслідування зроблено висновок, що у порушення умов зазначеного договору замовнику поставлено мобільні термінали іншої моделі, зокрема Motorola Zebra моделі MC67NA, а не Motorola Zebra MC67, як передбачено специфікацією до договору поставки, на етикетці в середині терміналу збору даних деяка інформація (дата виготовлення) так само, як і маркування ліцензії ІНФОРМАЦІЯ_12 окремо наклеєна на етикетку, а також виявлені інші порушення умов договору, що підтверджується протоколом наради від 20.10.2017 з питань постачання та здійснення вхідного контролю пристроїв МТКД марки Motorola МС 67, на якій також був присутній заступник директора філії ОСОБА_6 .

Відповідно до договору поставки від 31.08.2017 ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » зобов`язався поставити мобільні термінали Motorola Zebra MC67 вартістю 34739,02 за 1 штуку, без ПДВ. Водночас, ціна на поставлені мобільні термінали ІНФОРМАЦІЯ_5 моделі MC67NA-PDABAB00300 є набагато нижчою від ціни мобільних терміналів, які ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » зобов`язалось поставити. Так, згідно інформації розміщеної в Інтернет-ресурсі, зокрема Інтернет-магазині « ІНФОРМАЦІЯ_13 » вартість 1 мобільного терміналу ІНФОРМАЦІЯ_5 моделі MC67NA складає 541 долар США, що на момент укладання договору, згідно офіційного курсу Національного Банку України складало 13838,5 грн. На даний час ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », згідно договору поставки № ЦЗВ-07-07117-01 від 31.08.2017, поставлені мобільні термінали контролю документів, а Філією « ІНФОРМАЦІЯ_7 » оплачені, 26.01.2018 і 31.01.2018. Всього було перераховано на рахунки ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » 22 008 885 гривень. Поставки здійснювались до відділу матеріальних ресурсів філії « ІНФОРМАЦІЯ_2 » ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (м. Фастів).

Отже, як вказано у клопотанні, досудовим розслідуванням встановлено відомості про те, що ряд службових осіб ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » та їх структурні підрозділи, діючи спільно зі службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 », діючи умисно, з корисливих мотивів створили корупційні схеми привласнення та розтрати державних товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів, шляхом зловживання службовим становищем.

З метою отримання інформації щодо митного оформлення мобільних терміналів контролю документів ІНФОРМАЦІЯ_15 17.12.2018 направлено запит № 15/1/1-37740 до ІНФОРМАЦІЯ_16 щодо надання запитуваної вищезазначеної інформації.

До Генеральної прокуратури України 09.01.2019 надійшов лист адвоката ОСОБА_7 , який діє на підставі ордеру серії РН № 1-11/09/18, в якому зазначив, що запитувані документи можливо отримати лише в порядку ст. 159 КПК України.

Відтак, до документів, тимчасовий доступ до яких планується здійснити, знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_16 за адресою: АДРЕСА_1 , та містять відомості, які можуть бути використані як доказ фактів та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Виходячи зі змісту вимог ст. 131 КПК України, заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження, одним із яких є тимчасовий доступ до речей і документів.

Відповідно до частини п`ятої ст.163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з якими подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Відповідно до ст. 91, 92 КПК України, обов`язок доказування обставин кримінального правопорушення, винуватості особи у його вчиненні, покладається на слідчого.

Враховуючи обставини вчинення ймовірного злочину, так як вони викладені в клопотанні сторони обвинувачення, правове обґрунтування клопотання, яке відповідає вимогам ст.ст. 161, 162, 163 КПК України, приходжу до висновку, що документи, які вказані в клопотанні можуть мати суттєве значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню в кримінальному провадженні, а відтак клопотання підлягає задоволенню у частині надання тимчасового доступу.

Разом з тим, слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання у частині надання такого дозволу на тимчасовий доступ оперативним працівникам, оскільки надання доручень проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій відповідним оперативним підрозділам належить до повноважень як прокурора, що здійснює нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням, згідно з пунктом 5 частини другої статті 37, так і слідчого, якому доручено проведення досудового розслідування, відповідно до пункту 3 частини другої статті 40 КПК України.

На підставі викладеного, ст.ст. 1-22, 26, 108, 160, 163, 164, 166, 309 Кримінального процесуального кодексу України слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити частково.

Надати дозвіл прокурорам першого відділу процесуального керівництва управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях ОСОБА_3 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 у кримінальному провадженні № 42017000000002880 від 11.09.2017 на тимчасовий доступ до оригіналів документів з можливістю вилучення засвідчених належним чином копій документів, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_16 за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- усі наявні документи щодо митного оформлення мобільних терміналів контролю документів « ІНФОРМАЦІЯ_17 » та/або Motorola Zebra моделі MC67NA серійні номери продукції: НОМЕР_1 ; НОМЕР_2 ; НОМЕР_3 ; НОМЕР_4 ; НОМЕР_5 ; НОМЕР_6 ; НОМЕР_7 ; НОМЕР_8 ; НОМЕР_9 ; НОМЕР_10 ; НОМЕР_11 ; НОМЕР_12 ; НОМЕР_13 ; НОМЕР_14 ; НОМЕР_15 ; НОМЕР_16 ; НОМЕР_17 ; НОМЕР_18 ; НОМЕР_19 ; НОМЕР_20 ; НОМЕР_21 ; НОМЕР_22 ; НОМЕР_23 ; НОМЕР_24 ; НОМЕР_25 ; НОМЕР_26 ; НОМЕР_27 ; НОМЕР_28 ; НОМЕР_29 ; НОМЕР_30 ; НОМЕР_31 ; НОМЕР_32 ; НОМЕР_33 ; НОМЕР_34 ; НОМЕР_35 ; НОМЕР_36 ; НОМЕР_37 ; НОМЕР_38 ; НОМЕР_39 ; НОМЕР_40 ; НОМЕР_41 ; НОМЕР_42 ; НОМЕР_43 ; НОМЕР_44 ; НОМЕР_45 ; НОМЕР_46 ; НОМЕР_47 ; НОМЕР_48 ; НОМЕР_49 ; НОМЕР_50 ; НОМЕР_51 ; НОМЕР_52 ; НОМЕР_53 ; НОМЕР_54 ; НОМЕР_55 ; НОМЕР_56 ; НОМЕР_57 ; НОМЕР_58 ; НОМЕР_59 ; НОМЕР_60 ; НОМЕР_61 ; НОМЕР_62 ; НОМЕР_63 ; НОМЕР_64 ; НОМЕР_65 ; НОМЕР_66 ; НОМЕР_67 ; НОМЕР_68 ; НОМЕР_69 ; НОМЕР_70 ; НОМЕР_71 ; НОМЕР_72 ; НОМЕР_73 ; НОМЕР_74 ; НОМЕР_75 ; НОМЕР_76 ; НОМЕР_77 ; НОМЕР_78 ; НОМЕР_79 ; НОМЕР_80 ; НОМЕР_81 ; НОМЕР_82 ; НОМЕР_83 ; НОМЕР_84 ; НОМЕР_85 ; НОМЕР_86 ; НОМЕР_87 ; НОМЕР_88 ; НОМЕР_89 ; НОМЕР_90 ; НОМЕР_91 ; НОМЕР_92 ; НОМЕР_93 ; НОМЕР_94 ; НОМЕР_95 ; НОМЕР_96 ; НОМЕР_97 ; НОМЕР_98 ; НОМЕР_99 ; НОМЕР_100 ; НОМЕР_101 ; НОМЕР_102 ; НОМЕР_103 ; НОМЕР_104 ; НОМЕР_105 ; НОМЕР_106 ; НОМЕР_107 ; НОМЕР_108 ; НОМЕР_109 ; НОМЕР_110 ; НОМЕР_111 ; НОМЕР_112 ; НОМЕР_113 ; НОМЕР_114 ; НОМЕР_115 ; НОМЕР_116 ; НОМЕР_117 ; НОМЕР_118 ; НОМЕР_119 ; НОМЕР_120 ; НОМЕР_121 ; НОМЕР_122 ; НОМЕР_123 ; НОМЕР_124 ; НОМЕР_125 ; НОМЕР_126 ; НОМЕР_127 ; НОМЕР_128 ; НОМЕР_129 ; НОМЕР_130 ; НОМЕР_131 ; НОМЕР_132 ; НОМЕР_133 ; НОМЕР_134 ; НОМЕР_135 ; НОМЕР_136 ; НОМЕР_137 ; НОМЕР_138 ; НОМЕР_139 ; НОМЕР_140 ; НОМЕР_141 ; НОМЕР_142 ; НОМЕР_143 ; НОМЕР_144 ; НОМЕР_145 ; НОМЕР_146 ; НОМЕР_147 ; НОМЕР_148 ; НОМЕР_149 ; НОМЕР_150 ; НОМЕР_151 ; НОМЕР_152 ; НОМЕР_153 ; НОМЕР_154 ; НОМЕР_155 ; НОМЕР_156 ; НОМЕР_157 ; НОМЕР_158 ; НОМЕР_159 ; НОМЕР_160 ; НОМЕР_161 ; НОМЕР_162 ; НОМЕР_163 ; НОМЕР_164 ; НОМЕР_165 ; НОМЕР_166 ; НОМЕР_167 ; НОМЕР_168 ; НОМЕР_169 ; НОМЕР_170 ; НОМЕР_171 ; НОМЕР_172 ; НОМЕР_173 ; НОМЕР_174 ; НОМЕР_175 ; НОМЕР_176 ; НОМЕР_177 ; НОМЕР_178 ; НОМЕР_179 ; НОМЕР_180 ; НОМЕР_181 ; НОМЕР_182 ; НОМЕР_183 ; НОМЕР_184 ; НОМЕР_185 ; НОМЕР_186 ; НОМЕР_187 ; НОМЕР_188 ; НОМЕР_189 ; НОМЕР_190 ; НОМЕР_191 ; НОМЕР_192 ; НОМЕР_193 ; НОМЕР_194 ; НОМЕР_195 ; НОМЕР_196 ; НОМЕР_197 ; НОМЕР_198 ; НОМЕР_199 ; НОМЕР_200 ; НОМЕР_201 ; НОМЕР_202 ; НОМЕР_203 ; НОМЕР_204 ; НОМЕР_205 ; НОМЕР_206 ; НОМЕР_207 ; НОМЕР_208 ; НОМЕР_209 ; НОМЕР_210 ; НОМЕР_211 ; НОМЕР_212 ; НОМЕР_213 ; НОМЕР_214 ; НОМЕР_215 ; НОМЕР_216 ; НОМЕР_217 ; НОМЕР_218 ; НОМЕР_219 ; НОМЕР_220 ; НОМЕР_221 ; НОМЕР_222 ; НОМЕР_223 ; НОМЕР_224 ; НОМЕР_225 ; НОМЕР_226 ; НОМЕР_227 ; НОМЕР_228 ; НОМЕР_229 ; НОМЕР_230 ; НОМЕР_231 ; НОМЕР_232 ; НОМЕР_233 ; НОМЕР_234 ; НОМЕР_235 ; НОМЕР_236 ; НОМЕР_237 ; НОМЕР_238 ; НОМЕР_239 ; НОМЕР_240 ; НОМЕР_241 ; НОМЕР_242 ; НОМЕР_243 ; НОМЕР_244 ; НОМЕР_245 ; НОМЕР_246 ; НОМЕР_247 ; НОМЕР_248 ; НОМЕР_249 ; НОМЕР_250 ; НОМЕР_251 ; НОМЕР_252 ; НОМЕР_253 ; НОМЕР_254 ; НОМЕР_255 ; НОМЕР_256 ; НОМЕР_257 ; НОМЕР_258 ; НОМЕР_259 ; НОМЕР_260 ; НОМЕР_261 ; НОМЕР_262 ; НОМЕР_263 ; НОМЕР_264 ; НОМЕР_265 ; НОМЕР_266 ; НОМЕР_267 ; НОМЕР_268 ; НОМЕР_269 ; НОМЕР_270 ; НОМЕР_271 ; НОМЕР_272 ; НОМЕР_273 ; НОМЕР_274 ; НОМЕР_275 ; НОМЕР_276 ; НОМЕР_277 ; НОМЕР_278 ; НОМЕР_279 ; НОМЕР_280 ; НОМЕР_281 ; НОМЕР_282 ; НОМЕР_283 ; НОМЕР_284 ; НОМЕР_285 ; НОМЕР_286 ; НОМЕР_287 ; НОМЕР_288 ; НОМЕР_289 ; НОМЕР_290 ; НОМЕР_291 ; НОМЕР_292 ; НОМЕР_293 ; НОМЕР_294 ; НОМЕР_295 ; НОМЕР_296 ; НОМЕР_297 ; НОМЕР_298 ; НОМЕР_299 ; НОМЕР_300 ; НОМЕР_301 ; НОМЕР_302 ; НОМЕР_303 ; НОМЕР_304 ; НОМЕР_305 ; НОМЕР_306 ; НОМЕР_307 ; НОМЕР_308 ; НОМЕР_309 ; НОМЕР_310 ; НОМЕР_311 ; НОМЕР_312 ; НОМЕР_313 ; НОМЕР_314 ; НОМЕР_315 ; НОМЕР_316 ; НОМЕР_317 ; НОМЕР_318 ; НОМЕР_319 ; НОМЕР_320 ; НОМЕР_321 ; НОМЕР_322 ; НОМЕР_323 ; НОМЕР_324 ; НОМЕР_325 ; НОМЕР_326 ; НОМЕР_327 ; НОМЕР_328 ; НОМЕР_329 ; НОМЕР_330 ; НОМЕР_331 ; НОМЕР_332 ; НОМЕР_333 ; НОМЕР_334 ; НОМЕР_335 ; НОМЕР_336 ; НОМЕР_337 ; НОМЕР_338 ; НОМЕР_339 ; НОМЕР_340 ; НОМЕР_341 ; НОМЕР_342 ; НОМЕР_343 ; НОМЕР_344 ; НОМЕР_345 ; НОМЕР_346 ; НОМЕР_347 ; НОМЕР_348 ; НОМЕР_349 ; НОМЕР_350 ; НОМЕР_351 ; НОМЕР_352 ; НОМЕР_353 ; НОМЕР_354 ; НОМЕР_355 ; НОМЕР_356 ; НОМЕР_357 ; НОМЕР_358 ; НОМЕР_359 ; НОМЕР_360 ; НОМЕР_361 ; НОМЕР_362 ; НОМЕР_363 ; НОМЕР_364 ; НОМЕР_365 ; НОМЕР_366 ; НОМЕР_367 ; НОМЕР_368 ; НОМЕР_369 ; НОМЕР_370 ; НОМЕР_371 ; НОМЕР_372 ; НОМЕР_373 ; НОМЕР_374 ; НОМЕР_375 ; НОМЕР_376 ; НОМЕР_377 ; НОМЕР_378 ; НОМЕР_379 ; НОМЕР_380 ; НОМЕР_381 ; НОМЕР_382 ; НОМЕР_383 ; НОМЕР_384 ; НОМЕР_385 ; НОМЕР_386 ; НОМЕР_387 ; НОМЕР_388 ; НОМЕР_389 ; НОМЕР_390 ; НОМЕР_391 ; НОМЕР_392 ; НОМЕР_393 ; НОМЕР_394 ; НОМЕР_395 ; НОМЕР_396 ; НОМЕР_397 ; НОМЕР_398 ; НОМЕР_399 ; НОМЕР_400 ; НОМЕР_401 ; НОМЕР_402 ; НОМЕР_403 ; НОМЕР_404 ; НОМЕР_405 ; НОМЕР_406 ; НОМЕР_407 ; НОМЕР_408 ; НОМЕР_409 ; НОМЕР_410 ; НОМЕР_411 ; НОМЕР_412 ; НОМЕР_413 ; НОМЕР_414 ; НОМЕР_415 ; НОМЕР_416 ; НОМЕР_417 ; НОМЕР_418 ; НОМЕР_419 ; НОМЕР_420 ; НОМЕР_421 ; НОМЕР_422 ; НОМЕР_423 ; НОМЕР_424 ; НОМЕР_425 ; НОМЕР_426 ; НОМЕР_427 ; НОМЕР_428 ; НОМЕР_429 ; НОМЕР_430 ; НОМЕР_431 ; НОМЕР_432 ; НОМЕР_433 ; НОМЕР_434 ; НОМЕР_435 ; НОМЕР_436 ; НОМЕР_437 ; НОМЕР_438 ; НОМЕР_439 ; НОМЕР_440 ; НОМЕР_441 ; НОМЕР_442 ; НОМЕР_443 ; НОМЕР_444 ; НОМЕР_445 ; НОМЕР_446 ; НОМЕР_447 ; НОМЕР_448 ; НОМЕР_449 ; НОМЕР_450 ; НОМЕР_451 ; НОМЕР_452 ; НОМЕР_453 ; НОМЕР_454 ; НОМЕР_455 ; НОМЕР_456 ; НОМЕР_457 ; НОМЕР_458 ; НОМЕР_459 ; НОМЕР_460 ; НОМЕР_461 ; НОМЕР_462 ; НОМЕР_463 ; НОМЕР_464 ; НОМЕР_465 ; НОМЕР_466 ; НОМЕР_467 ; НОМЕР_468 ; НОМЕР_469 ; НОМЕР_470 ; НОМЕР_471 ; НОМЕР_472 ; НОМЕР_473 ; НОМЕР_474 ; НОМЕР_475 ; НОМЕР_476 ; НОМЕР_477 ; НОМЕР_478 ; НОМЕР_479 ; НОМЕР_480 ; НОМЕР_481 ; НОМЕР_482 ; НОМЕР_483 ; НОМЕР_484 ; НОМЕР_485 ; НОМЕР_486 ; НОМЕР_487 ; НОМЕР_488 ; НОМЕР_489 ; НОМЕР_490 ; НОМЕР_491 ; НОМЕР_492 ; НОМЕР_493 ; НОМЕР_494 ; НОМЕР_495 ; НОМЕР_496 ; НОМЕР_497 ; НОМЕР_498 ; НОМЕР_499 ; НОМЕР_500 ; НОМЕР_501 ; НОМЕР_502 ; НОМЕР_503 ; НОМЕР_504 ; НОМЕР_505 ; НОМЕР_506 ; НОМЕР_507 ; НОМЕР_508 ; НОМЕР_509 ; НОМЕР_510 ; НОМЕР_511 ; НОМЕР_512 ; НОМЕР_513 ; НОМЕР_514 ; НОМЕР_515 ; НОМЕР_516 ; НОМЕР_517 ; НОМЕР_518 ; НОМЕР_519 ; НОМЕР_520 ; НОМЕР_521 ; НОМЕР_522 ; НОМЕР_523 ; НОМЕР_524 ; НОМЕР_525 ; НОМЕР_526 ; НОМЕР_527 ; НОМЕР_528 ;

- вантажно-митні декларації з доданими товаро-супровідними документами мобільних терміналів контролю документів « ІНФОРМАЦІЯ_17 » та ІНФОРМАЦІЯ_18 , перелік суб`єктів господарювання, які здійснювали митне оформлення та отримували відповідний товар;

- листи та документи, які надходили до ДФС України та митних органів від імені ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » щодо митного оформлення вказаних терміналів;

- переписка між ДФС України та підпорядкованими підрозділами ДФС України з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_529 ) щодо постачання мобільних терміналів контролю документів « ІНФОРМАЦІЯ_17 » та ІНФОРМАЦІЯ_18 ;

Інформацію щодо ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_529 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_530 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_531 ); ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_532 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_533 ); ПП « ОСОБА_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_534 ); ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_535 ), а саме:

- щодо банківських рахунків, в т.ч. закритих рахунків, фактичної та юридичної адреси розташування товариств, керівників і засновників, їх контактні дані та адреси проживання;

- розшифровку контрагентів вказаних підприємств згідно з додатком №5 (відповідно до автоматизованого співставлення податкового зобов`язання та податкового кредиту) з 01.01.2016 року по теперішній час в електронному вигляді;

- відомості про подачу представниками зазначених товариств, за допомогою каналів зв`язку мережі «Інтернет» звітності до ІНФОРМАЦІЯ_16 з відображенням вичерпних обставин її подачі та прив`язкою ІР адреси конкретних електронно-обчислювальних машин, з яких вони здійснювались;

- відомості про суб`єктів господарювання, які за допомогою каналів зв`язку мережі «Інтернет» подавали звітність до ІНФОРМАЦІЯ_16 , з тих же ІР-адрес, що й вказаних вище підприємств з відображенням вичерпних обставин її подачі та прив`язкою ІР-адреси конкретних електронно-обчислювальних машин;

- реєстр податкових накладних ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » код ЄДРПОУ ( НОМЕР_530 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » код ЄДРПОУ ( НОМЕР_529 ), ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » ЄДРПОУ ( НОМЕР_532 ) з 01.01.2017 по 31.12.2018.

Відмовити у задоволенні клопотання у частині надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів оперуповноваженим ГУ БКОЗ СБУ.

Визначити строк дії ухвали тривалістю один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає, за виключенням, якщо надано тимчасовий доступ, яким дозволено вилучення речей і документів, які посвідчують користування правом на здійснення підприємницької діяльності, або інших, за відсутності яких фізична особа-підприємець чи юридична особа позбавляються можливості здійснювати свою діяльність.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена у двох примірниках: примірник № 1 у матеріалах судового провадження; примірник № 2 та засвідчену належним чином копію ухвали слідчого судді надано слідчому.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 79424681
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку