open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

2/754/2217/19

Справа № 754/12141/18

У Х В А Л А

Іменем України

15 січня 2019 року суддя Деснянського районного суду м. Києва Таран Н.Г розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП,

ВСТАНОВИВ:

06.09.2018 року до Деснянського районного суду м. Києва звернулась ОСОБА_1 із позовом до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП.

Дана позовна заява надійшла в провадження судді Таран Н.Г.

11.09.2018 року позивач ОСОБА_1 надала до канцелярії суду заяву про відвід судді Таран Н.Г.

Ухвалою від 12.09.2018 року визнано заяву ОСОБА_1, подану до відкриття провадження у справі, про відвід судді Таран Н.Г. по справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП необґрунтованою.

Заяву позивача про відвід судді Таран Н.Г. передано до канцелярії суду для визначення іншого судді в порядку ст.33 ЦПК України.

Ухвалою судді Деснянського районного суду м. Києва Клочко І.В. від 19.09.2018 року відмовлено в задоволенні заяви позивача ОСОБА_1 про відвід судді Таран Н.Г. у вищевказаній справі.

Ухвалою від 21.09.2018 року відкрито провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП.

Вказаною ухвалою визначено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначено справу до розгляду на 11 год. 00 хв., 30.10.2018 року.

05.12.2018 року позивачем по справі ОСОБА_1 через загальну канцелярію суду подано заяву про відвід судді Таран Н.Г., за наявностю підстав, що викликають сумнів в неупередженості або об'єктивності судді.

Ухвалою від 05.12.2018 року визнано заяву позивача ОСОБА_1 про відвід судді Деснянського районного суду м. Києва Таран Н.Г., у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП необґрунтованою.

Провадження у вказаній справі, зупининено до вирішення питання про відвід судді Таран Н.Г. за заявою позивача ОСОБА_1 іншим суддею.

Заяву позивача про відвід судді Таран Н.Г. передано до канцелярії суду для визначення іншого судді в порядку ст.33 ЦПК України.

Ухвалою судді Деснянського районного суду м. Києва Лісовської О.В. від 10.12.2018 року відмовлено в задоволенні заяви позивача ОСОБА_1 про відвід судді Таран Н.Г. у вищевказаній справі.

Ухвалою від 13.12.2018 року поновлено провадження та призначено до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП.

В судове засідання, що було призначено на 22.12.2018 року позивач, яка завчасно та належним чином була повідомлена про розгляд справи не з'явилась, однак він неї на адресу суду надійшов черговий відвід судді Таран Н.Г. за наявністю підстав, що викликають сумнів в неупередженості або об'єктивності судді.

Ухвалою від 22.12.2018 року визнано заяву позивача ОСОБА_1 про відвід судді Деснянського районного суду м. Києва Таран Н.Г., у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП необґрунтованою.

Провадження у вказаній справі, зупининено до вирішення питання про відвід судді Таран Н.Г. за заявою позивача ОСОБА_1 іншим суддею.

Заяву позивача про відвід судді Таран Н.Г. передано до канцелярії суду для визначення іншого судді в порядку ст.33 ЦПК України.

Ухвалою судді Деснянського районного суду м. Києва Скрипки О.І. від 26.12.2018 року відмовлено в задоволенні заяви позивача ОСОБА_1 про відвід судді Таран Н.Г. у вищевказаній справі.

Відповідно до ч. 3 ст. 40 ЦПК України, якщо суд доходить висновку про необґрунтованість заявленого відводу, він вирішує питання про зупинення провадження у справі. У такому випадку вирішення питання про відвід судді здійснюється суддею, який не входить до складу суду, що розглядає справу, і визначається у порядку, встановленому частиною першою статті 33 цього Кодексу. Такому судді не може бути заявлений відвід.

Згідно п. 7 ч. 1 ст. 252 ЦПК України суд може за заявою учасника справи, а також з власної ініціативи зупинити провадження у справі у випадку: надходження заяви про відвід.

Частиною 1 статті 254 ЦПК України передбачено, що провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

У зв'язку із вищевикладеним та тим, що усунені обставини, що викликали зупинення провадження (розгляд заяви про відвід судді Таран Н.Г.), провадження по даній справі повинно бути поновлено.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 252, 254 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, треті особи: Міністерство охорони здоров'я України, Деснянська районна в м. Києві державна адміністрація, про визнання дій неправомірними, зобов'язання чинити дії, стягнення шкоди свідомо спричиненої Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, незаконним звільненням Комунальним некомерційним підприємством «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва, свідомо порушивши ст. 184 КЗпП.

Призначити справу до судового розгляду на 25 березня 2019 року на 10 годину 30 хвилин в приміщенні Деснянського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, пр. Маяковського, 5-В, каб. №39 - (зал).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Таран Н.Г.

Джерело: ЄДРСР 79215870
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку