open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
16.01.2019

ЄУН №389/5/19

Провадження №2-н/389/1/19

ЗНАМ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

С У Д О В И Й Н А К А З

16 січня 2019 року місто Знам'янка

Суддя Знам'янського міськрайонного суду Кіровоградської області Ткаченко Борис Борисович, розглянувши заяву Дочірнього підприємства «Центргаз» Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за спожитий природний газ в сумі 8384 грн. 57 коп., відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,Правил постачання природного газу, затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг №2496 від 30.09.2015, ст.ст.509, 526, 530, 625 ЦК України, керуючись ст.ст.141, 161, 167, 168 ЦПК України,

Н А К А З У Ю:

1. Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1, на користь Дочірнього підприємства «Центргаз» Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз», що знаходиться за адресою: вул.Володарського,67, м.Кропивницький, код ЄДРПОУ 31146068, рахунок із спеціальним режимом використання: 26038603656178 у філії - Кіровоградське обласне управління АТ «Ощадбанк», МФО банка 323475, заборгованість за спожитий природний газ в сумі 8384 (вісім тисяч триста вісімдесят чотири) грн. 57 коп.

2. Стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1, на користь Дочірнього підприємства «Центргаз» Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз», що знаходиться за адресою: вул.Володарського,67, м.Кропивницький, код ЄДРПОУ 31146068, р/р 26002052911487 в ПАТ КБ «ПриватБанк» м.Кропивницький, МФО 323583,судовий збір в сумі 176 (сто сімдесят шість) грн. 20 коп.

3. Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

4. Судовий наказ оскарженню не підлягає.

5. Боржник має право протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до нього документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

6. У разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п'яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

7. Протягом п'яти днів з дня набрання судовим наказом законної сили його копію надіслати стягувачу рекомендованим чи цінним листом.

Суддя Знам'янського міськрайонного суду

Кіровоградської області ОСОБА_2

Веб-адреса судового наказу у Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Відповідно до ч.2 ст.170 ЦПК України заява про скасування судового наказу подається в суд у письмовій формі та повинна відповідати вимогам, що передбачені ч.3, ч.4 та ч.5 ст.170 ЦПК України.

Згідно з ч.ч.1, 2 ст.12 Закону України «Про виконавче провадження» судовий наказ може бути пред'явлений до примусового виконання протягом трьох років з наступного дня після набрання ним законної сили.

Судовий наказ набрав чинності «_____» _______________________ 20 __ року.

Строк пред'явлення до виконання «_____» _____________________20 __ року.

Суддя Борис Борисович Ткаченко

М.П.

Судовий наказ видано стягувачу «_____» _______________________20 __ року.

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконан-ня

Повне найменування установи, підприємства, організації, у якій знаходився судовий наказ на виконанні

Загальна сума, відрахована за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до органу державної виконавчої служби чи стягувачеві

Підстава повернення судового наказу

Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)

Примітки

Інші

відмітки __________________________________________________________________________________, __________________________________________________________________________________, __________________________________________________________________________________, __________________________________________________________________________________,

Джерело: ЄДРСР 79204690
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку