open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 355/64/19

Провадження № 3/355/46/19

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2019 року суддя Баришівського районного суду Київської області

ОСОБА_1

розглянувши матеріали, які надійшли від Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області

відносно ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, проживаючого ІНФОРМАЦІЯ_2

про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 124 КпАП України.

В С Т А Н О В И Л А :

До Баришівського районного суду Київської області надійшов адміністративний матеріал відносно ОСОБА_2, проживаючого по вул. АДРЕСА_1 про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 124 КпАП України.

13.01.2019 складено протокол про адміністративне правопорушення серії ОБ № 120387 , згідно якого ОСОБА_2 20.11.2018 року о 11 годині 40 хвилин в м. Києві по вул. Павловській поблищу будинку 17-В , керуючи транспортним засобом «Mercedes-Benz», державний номерний знак НОМЕР_1, рухаючись заднім ходом , не впевнився в безпечності руху та скоїв наїзд на металевий стовпчик, чим порушив п. 10.9 ПДР України. Внаслідок ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Відповідно до ст.276 КпАП справа про адміністративне правопорушення розглядається за місцем його вчинення. Справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 80, 81, 121 - 126, 127-1 - 129, частинами першою, другою, третьою і четвертою статті 130 і статтею 139 (коли правопорушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників.

Судом встановлено, що місце вчинення порушення відбулося в м. Києві по вул. Павловській поблищу будинку 17-В, а також з протоколу про адміністративне правопорушення серії ОБ № 120387 від 13.01.2019 року вбачається, що особа, яка притягається до адміністративної відповідальності проживає ІНФОРМАЦІЯ_2, тому суд вважає за необхідне повернути матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_2 до Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області для направлення до належного суду.

З урахуванням вищезазначеного, суд вважає за необхідне матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_2 повернути до Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області для направлення до належного суду.

Керуючись ст. 276 КпАП України,

П О С Т А Н О В И Л А :

Адміністративний матеріал відносно ОСОБА_2 про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП повернути до Баришівського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області для направлення до належного суду.

Постанову судді може бути оскаржено протягом десяти днів з дня її проголошення до Київського апеляційного суду через Баришівський районний суд Київської області.

Постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути опротестовано прокурором протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Суддя Баришівського районного суду

ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 79202159
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку