open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98

_________________________________________________________________

УХВАЛА

"10" січня 2019 р.

Справа № 924/41/19

м . Хмельницький

Господарський суд Хмельницької області у складі судді Заверухи С.В., розглянувши матеріали справи

за позовом акціонерного товариства комерційний банк "Приватбанк", м. Київ

до 1. Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім" "Хмельницькі молочні продукти" м. Хмельницький

2. ОСОБА_1, м. Хмельницький

про стягнення солідарно заборгованості за договором №б/н від 24.02.17року, в розмірі 12852,70грн. (10035,36 грн. - заборгованість за кредитом, 1475,20 грн. - заборгованість по процентам за користування кредитом, 1342,14 грн. - пеня).

ВСТАНОВИВ:

публічне акціонерне товариство комерційний банк "Приватбанк" звернулось до суду з позовною заявою про солідарне стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім" "Хмельницькі молочні продукти" м. Хмельницький та ОСОБА_1, м. Хмельницький про стягнення солідарно заборгованості за договором №б/н від 24.02.17року, в розмірі 12852,70грн. (10035,36 грн. - заборгованість за кредитом, 1475,20 грн. - заборгованість по процентам за користування кредитом, 1342,14 грн. - пеня).

Судом встановлено, що відповідачем-2 у даній справі є фізична особа, що не є підприємцем.

Відповідно до частини 6 статті 176 Господарського процесуального кодексу України у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, що не є підприємцем, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Згідно частини 1 статті 16 Закону України "Про захист персональних даних" порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які знаходяться у володінні розпорядника публічної інформації, визначається Законом України "Про доступ до публічної інформації", крім даних, які отримує Міністерство фінансів України від інших органів під час здійснення повноважень з контролю за дотриманням бюджетного законодавства в частині моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат.

Частиною 3 статті 16 Закону України "Про захист персональних даних" визначено, що суб'єкт відносин, пов'язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі - запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

Згідно з частиною 7 статті 176 Господарського процесуального кодексу України інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п'яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Керуючись ст. ст. 176, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Звернутися до Відділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради із запитом щодо доступу до персональних даних фізичної особи ОСОБА_1, АДРЕСА_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, за формою, наведеною в додатку № 3 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України №207 від 02.03.2016 р.

Зобов'язати Відділ реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради надати інформацію про зареєстроване місце проживання (перебування) фізичної особи ОСОБА_1, АДРЕСА_1, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Ухвалу надіслати на адресу сторін. Ухвалу та запит надіслати Відділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради (29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86).

Суддя С.В. Заверуха

Віддрук. 6 прим.: 1 - до справи, 2, 3 - позивачу (01001, м. Київ, вул. Грушевського, 1Д; 49094, м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, буд. 50), 4 - відповідачу 1 (29001, м. Хмельницький, вул. В.Глушенкова, буд. 11), 5 - відповідачу 2 (АДРЕСА_1), 6 - відділу реєстрації місця проживання управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради (29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86). Всім рек. з пов. про вруч.

Джерело: ЄДРСР 79112197
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку