open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 663/3743/18

Провадження № 3/663/1553/18

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 грудня 2018 року м. Скадовськ

Суддя Скадовського районного суду Херсонської області Клімченко М. І., розглянувши матеріали, про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, голова благодійного фонду «Разом», проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2,

за ст. 91 КУпАП

ВСТАНОВИВ:

До Скадовського районного суду Херсонської області надійшла справа про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 за статтею 91 КУпАП.

Згідно протоколу від 21.11.2018 № 042, о 14 год. 10 хв. 08.11.2018 під час проведення перевірки території природно-заповідного фонду Національного природного парку «Джарилгацький» господарська зона, територія без вилучених о. Джарилгач, квартал № 130 ДП «Скадовське ДЛМГ», було виявлено порушення вимог режиму території та об’єктів природно-заповідного фонду Національного природного парку «Джарилгацький» громадянином ОСОБА_1, що виражається у бездіяльності щодо демонтажу споруд рекреаційного призначення після завершення рекреаційного сезону, що є порушенням виконаних умов договору про спільну рекреаційну діяльність №15/1 від 06 липня 2018 року, пункт 4.12., статей 6, 7, 9, 14, 21, 22 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» статей 40, 60, 61 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», статті 64 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» статті 68 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», пункту 5.7 Положення про Національний природний парк «Джарилгацький», відповідальність за яке передбачена статтею 91 КУпАП.

В судове засідання ОСОБА_1 не з’явився, про розгляд справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

Дослідивши матеріали справи, судом встановлено наступне.

Статтею 91 КУпАП передбачена відповідальність за здійснення в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду, їх охоронних зон, а також територій, зарезервованих для наступного заповідання, забороненої господарської та іншої діяльності, порушення інших вимог режиму цих територій та об'єктів, самовільна зміна їх меж, невжиття заходів для попередження і ліквідації негативних наслідків аварій або іншого шкідливого впливу на території та об'єкти природно-заповідного фонду.

Вина ОСОБА_1 підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення № 042 від 21.11.2018 року, актом перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства про додержання режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду від 08.11.2018 року, картою-схемою території Національного природного парку «Джарилгацький», фотоматеріалами, договором № 15/1 про спільну рекреаційну діяльність від 06.07.2018 року

Дослідивши матеріали справи, вважаю за необхідне притягнути ОСОБА_1, до адміністративної відповідальності, передбаченої ст.91 КУпАП та піддати його адміністративному стягненню.

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА _1 піддати адміністративному стягненню у вигляді штрафу в розмірі 153 (сто п’ятдесят три) грн. на користь держави.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір в розмірі 352 (триста п’ятдесят дві) грн.40 коп.

Постанова судді по справі про адміністративне правопорушення може бути оскаржена особою, щодо якої її винесено, а також потерпілим протягом десяти днів з дня винесення постанови шляхом подачі апеляційної скарги до Херсонського апеляційного суду через Скадовський районний суд Херсонської області.

Суддя Скадовського

районного суду ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 78970440
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку