open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Провадження №3/748/1443/18

Єдиний унікальний № 748/3010/18

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 листопада 2018 року

м

. Чернігів

Чернігівський

районний суд Чернігівської області в складі:

головуючого - судді: Хоменко Л.В.,

секретаря Грибановської В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чернігові справу про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, не працюючого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1; ідентифікаційний номер НОМЕР_1

за частиною 1 статті 187 КУпАП, -

В С Т А Н О В И В :

24 жовтня 2018 року ОСОБА_1, щодо якого після звільнення з місць позбавлення волі постановою Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області від 20 липня 2018 року було встановлено адміністративний нагляд з встановленням відповідних обмежень, порушив правила адміністративного нагляду, був відсутній о 22 год. 17 хв. за місцем свого проживання АДРЕСА_1, чим порушив вимоги ч. 1 ст. 187 КУпАП.

У судовому засіданні ОСОБА_1 свою провину у вчиненому не визнав, зазначив, що перебував вдома, але двері не відрив, бо був пізній час.

Допитаний у судовому засіданні ДОП ЧернігівськогоРВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області ОСОБА_2 надав пояснення, що при перевірці адміннаглядового ОСОБА_1 24 жовтня 2018 року о 22 год. 17 хв., встановлено, що його не було вдома, оскільки вхідна хвіртка була замкнена, світло у будинку не горіло, а на дверях будинку був навісний замок.

Постановою Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області від 20 липня 2018 року відносно ОСОБА_1 встановлено адміністративний нагляд строком на один рік та застосовано обмеження у виді заборони виходу з будинку( квартири) за місцем проживання з 23 год. до 06 год. наступного дня.

Згідно ст. 7 Закону України " Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі" адміністративний нагляд здійснюється міліцією, працівники якої зобов'язані систематично контролюлювати поведінку осіб, щодо яких встановлено адміністративний нагляд.

Таким чином, встановлено що 24 жовтня 2018 року о 22 год. 17 хв. ОСОБА_1 був відсутній за місцем свого проживання. Вина ОСОБА_1 у скоєному підтверджується даними, зазначеними в протоколі про адміністративне правопорушення, поясненнями ДОП ОСОБА_2 Твердження ОСОБА_1, що він перебував вдома та не відкриває двері стороннім особам, не заслуговують на увагу, оскільки не підтверджені жодним доказом та спростовані поясненнями ОСОБА_2 у судовому засіданні. Крім того ОСОБА_1 поставлено на облік, як адміннаглядового та роз'яснено його права та обов'язки.

Враховуючи обставини вчиненого, особу, що притягується до адміністративної відповідальності, дослідивши письмові матеріали справи, суд вважає за можливе застосувати до ОСОБА_1 адміністративне стягнення у виді штрафу.

На підставі викладеного, керуючись ст. 283, 284 КУпАП, суд

П О С Т А Н О В И В:

Притягнути ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 187 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 51 (п'ятдесят одна) грн.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір у розмірі 352 (триста п'ятдесят дві) грн. 40 (сорок) коп. код ЄДРПОУ 37993783 ГУК у м. Києві/м.Київ 22030106 (отримувач Казначейство України (ЕАП), код банку отримувача 899998, код класифікації доходів бюджету 22030106, розрахунковий рахунок 31211256026001, призначення платежу - стягнення судового збору).

Штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або опротестування такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення.

Постанова може бути оскаржена до Чернігівського апеляційного суду через Чернігівський районний суд Чернігівської області протягом десяти днів з дня її винесення.

Суддя Л.В.Хоменко

Джерело: ЄДРСР 77945560
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку