open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
27/87/08-АП

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗАЯВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ


12 вересня 2018 року

Справа № 27/87/08-АП

ЗВ/0840/7/18

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Прасов О.О., розглянувши у м.Запоріжжі заяву Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Запоріжжя про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі

за позовом прокурора Ленінського району м.Запоріжжя в інтересах Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Запоріжжя

до Відкритого акціонерного товариства "Ремонтно-будівельне управління №51"

про стягнення коштів

ВСТАНОВИВ:

Постановою Господарського суду Запорізької області від 11.06.2008 у справі №27/87/08-АП стягнуто з Відкритого акціонерного товариства "Ремонтно-будівельне управління №51" на користь Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Запоріжжя 1314 грн.71 коп. заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

14.01.2011 у справі виданий виконавчий лист.

На адресу Господарського суду Запорізької області надійшла заява Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Запоріжжя про заміну сторони виконавчого провадження. Заява мотивована тим, що постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2016 №454 "Про перейменування деяких територіальних органів Пенсійногго фонду України" управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м.Запоріжжя перейменоване на управління Пенсійного фонду України в Дніпровському районі м.Запоріжжя. Постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 №988 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" управління Пенсійного фонду України в Дніпровському районі м.Запоріжжя та управління Пенсійного фонду України в Хортицькому районі м.Запоріжжя реорганізовані шляхом злиття в Правобережне об'єднане управління Пенсійного фонду України м.Запоріжжя.

Відповідно до ухвали Господарського суду Запорізької області від 04.09.2018 на адресу Запорізького окружного адміністративного суду надійшли матеріали адміністративної справи №27/87/08-АП для розгляду заяви Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Запоріжжя про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ч.1 ст.379 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно з ч.4 ст.379 КАС України положення цієї статті застосовуються також у випадку необхідності заміни боржника або стягувача у виконавчому листі до відкриття виконавчого провадження.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. (ч.2 ст.379 КАС України).

У зв'язку із цим, керуючись ст.ст.241, 243, 379 КАС України, суддя –


УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання щодо розгляду заяви Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України м.Запоріжжя про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі №27/87/08-АП на 21 вересня 2018 року о/об 09:10 год., яке буде проводитися суддею Прасовим О.О. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м.Запоріжжя, вул.Сергія Синенка, 65В, каб.247, зала судових засідань 20.

Копію даної ухвали направити учасникам справи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: adm.zp.court.gov.ua/sud0870/.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.



Суддя О.О. Прасов

Джерело: ЄДРСР 76391388
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку