open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

1-кс/242/940/18

242/3866/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 серпня 2018 року Селидівський міський суд Донецької області у складі слідчого судді Капітонова В.І., при секретарі Нарижній О.Г., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Селидове клопотання начальника Державної установи «Селидівська виправна колонія № 82» про конфіскацію вилучених заборонених у засудженого ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 народження, який відбуває покарання в ДУ «Селидівська виправна колонія № 82»,-

ВСТАНОВИВ:

Начальник ДУ «Селидівська виправна колонія № 82»звернувся до суду з клопотанням про конфіскацію вилучених заборонених у засудженого ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1.

Суд, перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази, вважає, що воно підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до протоколу №82від 18.04.2018 року у засудженого ОСОБА_1 був виявлений та вилучений мобільний телефон «НТС» чорного кольору,з сім-картою мобільного оператора «Vodafone», без ІМЕІ.

Згідно ч. 7 ч. 102 КВК Українизберігання засудженими при собі речей, а також предметів, які заборонено використовувати в колоніях, не допускається. Виявлені у засуджених речі та предмети, які заборонено використовувати в колоніях, вилучаються, про що посадовою особою колонії складається протокол. За клопотанням установи виконання покарання слідчий суддя розглядає питання про конфіскацію таких речей та предметів або про передачу їх на зберігання до звільнення засудженого відповідно до положень розділу VIII Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до Додатку 6 до Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань, затверджених Наказом Міністерства Юстиції України від 29.12.2014р. №2186/5 до Переліку предметів, виробів і речовин, зберігання і використання яких засудженими заборонено віднесено радіоелектронні засоби, призначені для передавання чи приймання радіосигналів, зокрема мобільні телефони, зарядні пристрої до них, SIM-картки, скетч-картки поповнення рахунку мобільного зв'язку.

Відповідно до ч. 4 ст. 107 КВК України засудженим забороняється придбавати, виготовляти, зберігати і використовувати гроші, цінності, предмети, речі, речовини і вироби, заборонені до використання в колонії.

На підставі вищевикладеного, та з врахуванням того, що судом встановлено, що під час обшуку у засудженого було виявлено та вилучено заборонений предмет, суд дійшов до висновку, що клопотання Начальника ДУ «Селидівська виправна колонія № 82» про конфіскацію вилучених заборонених предметів підлягає задоволенню у повному обсязі.

На підставі викладеного та керуючись ч. 7 ст. 102 КВК України, Правилами внутрішнього розпорядку установ виконання покарань, затверджених Наказом Міністерства Юстиції України від 29.12.2014р. №2186/5, ст.ст. 372, 539 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання Начальника Державної установи «Селидівська виправна колонія № 82» про конфіскацію вилучених заборонених предметів у засудженого - задовольнити.

Вилучений у засудженого ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1,мобільний телефон марки «НТС» чорного кольору,з сім-картою мобільного оператора «Vodafone», без ІМЕІ, що зберігається в Селидівському міському суді Донецької області - конфіскувати в дохід держави.

Копію ухвали направити прокурору та іншим учасникам справи не пізніше наступного робочого дня після її постановлення.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Апеляційного суду Донецької області протягом п'яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя В.І. Капітонов

Джерело: ЄДРСР 75696248
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку