open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
справа № 208/2302/18

провадження № 2/208/1754/18

УХВАЛА

про призначення до підготовчого судового засідання

05 липня 2018 р. м. Кам'янське

Суддя Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області, ОСОБА_1, розглянув питання про відкриття провадження у справі

позивач – Товариство з обмеженою відповідальністю «ОПТТОРГ-15» , юридична адреса : область Дніпропетровська , місто Кривий Ріг , вулиця Телевізійна , будинок 5Д , ЄДРПОУ 39691520;

відповідач: ОСОБА_2 , місце реєстрації та проживання : область Дніпропетровська , АДРЕСА_1;

за позовом – Товариства з обмеженою відповідальністю «ОПТТОРГ-15» до ОСОБА_2 «про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов’язків » -

В С Т А Н О В И В:

У квітні 2018 року до суду надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю «ОПТТОРГ-15» до ОСОБА_2 «про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов’язків» .

Предметом позову є позовні вимоги про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов’язків. Підстава позову ст. 4,19,23,26,141,184 ЦК України.

Справа підсудна Заводському районному суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровськької області .

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви та відмови у відкритті провадження у справі немає.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Вважаю за потрібне розяснити і запропонувати відповідачу, що він має право подати в строк, який не може бути меншим пятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали про відкриття загального позовного провадження, відзив на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та докази в підтвердження обставин, на яких ґрунтується заперечення, а також подати зустрічний позов. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежать від неї. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Одночасно до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Копії ухвал про відкриття загального позовного провадження у справі, повинні бути надіслані особам, які беруть участь у справі. Одночасно з копією ухвали про відкриття загального позовного провадження у справі учасникам справи надсилається копія позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Сторони повідомляються про наявність в суді технічної можливості проводити судове засідання у режимі відеоконференції.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 190 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ОПТТОРГ-15» до ОСОБА_2 «про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов’язків » .

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на «13» липня 2018 року о 14-20 годин, яке відбудеться у приміщенні Заводського районного суду міста Дніпродзержинська (область Дніпропетровська місто Кам’янське вулиця Ігнатія Ясюковича № 5, каб. № 15).

Запропонувати Відповідачу подати в строк, який не може бути меншим пятнадцяти днів із дня вручення даної ухвали про відкриття загального позовного провадження, відзив на позов, який має відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та докази в підтвердження обставин, на яких ґрунтується заперечення. Розяснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Веб-сторінка на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи - http://zv.dp.court.gov.ua.

Копії цієї ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Івченко Т. П.

Джерело: ЄДРСР 75641824
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку