open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 694/834/18 Провадження №6/694/56/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А І Н И

04.07.2018 року м. Звенигородка

Звенигородський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Дудніченка В.М.,

при секретарі Літвін Н.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання головного державного виконавця Звенигородського міськрайонного відділу державної виконавчої служби ОСОБА_1 про оголошення розшуку боржника ОСОБА_2, -

в с т а н о в и в :

головний державний виконавець Звенигородського міськрайонного відділу державної виконавчої служби ОСОБА_1 звернулася до суду з поданням, погодженим з начальника ВДВС Звенигородського РУЮ ОСОБА_3, в якому просить оголосити в розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Подання обґрунтоване ним, що на примусовому виконанні у Звенигородському міськрайонному відділі ДВС ГТУЮ у Черкаській області перебуває виконавчий лист № 698/141/16-ц, виданий Катеринопільським районним судом Черкаської області 31.03.2016 року про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_4 аліментів на утримання сина ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_3, у розмірі 1/4 частини із всих видів заробітку, але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 22.02.2016 року і до досягнення дитиною повноліття. Станом на 01.05.2018 року за боржником рахується заборгованість за аліментами в сумі 24428,51 грн. На виклики державного виконавця боржник не з’являється, про причини неявки не повідомляє. За місцем проживання боржника державним виконавцем було встановлено, що ОСОБА_2 за цією адресою не проживає, місце знаходження не відоме, ліквідним майном не володіє

Головний державний виконавець Звенигородського міськрайонного відділу державної виконавчої служби ОСОБА_1 в судове засідання не з’явилася. Просить заяву розглянути без її участі.

У зв’язку з неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь в справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу відповідно до ст. 247 ЦПК України не здійснювалось.

Дослідивши матеріали подання, суд приходить до наступного.

Судом встановлено, що на примусовому виконанні у Звенигородському міськрайонному відділі ДВС ГТУЮ у Черкаській області перебуває виконавчий лист № 698/141/16-ц, виданий Катеринопільським районним судом Черкаської області 31.03.2016 року про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_4 аліментів на утримання сина ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_3, у розмірі 1/4 частини із всих видів заробітку, але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 22.02.2016 року і до досягнення дитиною повноліття.

Виконавче провадження № 52424626 з примусового виконання вищевказаного виконавчого документа відкрито відділом ДВС Звенигородського міськрайонного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Черкаській області 03.10.2016 року, про що винесено відповідну постанову, яка була направлена боржнику.

Заборгованість у ОСОБА_2 за вищевказаним виконавчим документом складає 24428,51 грн. Боржник неодноразово викликався до відділу ДВС, але вимоги державного виконавця ігнорує, до відділу ДВС не з’являється, заборгованість за виконавчим документом не сплачує, ліквідним майном не володіє.

За правилами частини 1 ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження», у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника фізичної особи виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника.

Згідно з ч. 1 ст. 438 ЦПК України розшук боржника або дитини оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням його майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Суд, дослідивши матеріали подання старшого державного виконавця, приходить до висновку, що подання є обґрунтованим та підлягає до задоволення.

На підставі Закону України «Про виконавче провадження», керуючись ст. 438 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

подання задовольнити. Оголосити в розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2.

Ухвала суду може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Черкаської області протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя В.М.Дудніченко

Джерело: ЄДРСР 75129693
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку