open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
04.07.2018

Справа № 744/909/18

Провадження № 2/744/543/2018

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

04 липня 2018 року місто Семенівка

Суддя Семенівського районного суду Чернігівської області Гнип О. І., дослідивши матеріали позовної заяви, поданої представником позивача ОСОБА_1 в інтересах позивача ОСОБА_2 до відповідача ОСОБА_3 міської ради Чернігівської області про визнання права на земельну частку (пай), із наведенням відомостей про третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_3 районної державної нотаріальної контори Чернігівської області; Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області,-

В С Т А Н О В И В:

За позовною заявою сторона позивача прагне визначення за позивачем права на земельну частку (пай). Обґрунтування позовної заяви зводиться до посилань на обставини неможливості вирішення питання переходу до позивача згаданого права нотаріальним шляхом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175-177 Цивільного процесуального кодексу України, у зв’язку з чим для відкриття позовного провадження у цивільній справі перешкод немає.

Клопотання позивача про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження у позовній заяві не міститься й окремо воно до суду не подане, а тому справа має розглядатися у порядку загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 4, 187 Цивільного процесуального кодексу України,-

У Х В А Л И В:

Відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою, поданою представником позивача ОСОБА_1 (АДРЕСА_1, 15400) в інтересах позивача ОСОБА_2 (вул. Наукова, буд. 15/5, с. Прогрес Семенівського району Чернігівської області, 15422) до відповідача ОСОБА_3 міської ради Чернігівської області (вул. Червона Площа, 6, м. Семенівка Чернігівської області, 15400) про визнання права на земельну частку (пай), із залученням третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_3 районної державної нотаріальної контори Чернігівської області (вул. Червона Площа, 2, м. Семенівка Чернігівської області, 15400); Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області (просп. Миру, 14, м. Чернігів, 14000).

Призначити підготовче судове засідання в приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області (вулиця Центральна, 6, місто Семенівка Чернігівської області) на 24 липня 2018 року на 08 годину 00 хвилин.

Встановити строк для подання відповідачем відзиву на позов протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити строк надання пояснень третіми особами протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Зобов’язати третю особу ОСОБА_3 районну державну нотаріальну контору Чернігівської області надати суду інформаційну довідку з Спадкового реєстру про наявність заведених спадкових справ після померлих 17 листопада 1998 року ОСОБА_4 та 20 серпня 2006 року ОСОБА_5, а також відомості про коло спадкоємців (додаток № 10 Положення про Спадковий реєстр).

Зобов’язати позивача ОСОБА_2 та її представника ОСОБА_1 не пізніше двох днів з дня вручення їм копії ухвали про відкриття провадження у справі направити третім особам копії позовної заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду до початку підготовчого засідання.

Копії ухвали направити учасникам справи разом з наявними копіями позовної заяви та копіями доданих до неї документів.

Визначити, що учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud2519.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею й окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: О. І. Гнип

Джерело: ЄДРСР 75104303
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку