open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 0527/8831/2012
233 Справа № 0527/8831/2012

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 липня 2018 року м. Костянтинівка

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі: головуючого суддіКаліуш О. В., за участі секретаря судового засідання Франчук А.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Костянтинівка подання старшого державного виконавця Костянтинівського МР ВДВС ГТУЮ ОСОБА_1 про оголошення розшуку боржника ОСОБА_2, -

В С Т А Н О В И В:

Звернувшись до суду з поданням, старший державний виконавець Костянтинівського МР ВДВС ГТУЮ ОСОБА_1 просить оголосити розшук боржника ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, посилаючись на те, що на виконанні у Костянтинівському МР ВДВС ГТУЮ перебуває виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа № 0527/8831/2012 від 25 лютого 2013 року, виданого Костянтинівським міськрайонний судом про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_3 аліментів на утримання дітей – ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_2, ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_3, у розмірі 1/3 частини її заробітку (доходу) щомісячно.

Борг по аліментах станом на 01.06.2018 року складає 34250,00 грн.

Боржник жодного разу не зверталась до відділу виконавчої служби для пояснення з яких причин вона ухиляється від сплати аліментів.

Був здійснений вихід за адресою боржника, а саме Донецька область, м. Костянтинівка, бул. КосмонавтівАДРЕСА_1, але було з’ясовано, що боржник вже довгий час не мешкає за цією адресою, квартира знаходиться в нежилому стані.

В судове засідання ст. державний виконавець Костянтинівського МР ВДВС ГТУЮ ОСОБА_1 не з’явилась, про дату, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином, в поданні просила справу розглянути у її відсутність.

Дослідивши матеріали подання, суд дійшов висновку про його задоволення з таких підстав.

Згідно із ст. 438 ЦПК України, розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи за місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача (ч.1). Суд має право витруювати від виконавця всі необхідні документи для вирішення питання про оголошення розшуку (ч.2). Суд розглядає подання виконавця протягом десяти днів (ч.3).

Відповідно до ч. 1 ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження» у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Відповідно до п. 3.1 Інструкції про порядок взаємодії органів внутрішніх справ України та органів державної виконавчої служби при примусовому виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), затвердженої спільним наказом від 25 червня 2002 року № 607/56/15, у виконавчому провадженні розшук громадянина – боржника здійснюється органами внутрішніх справ у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Судом встановлено, що на виконанні у Костянтинівському МВ ВДВС ГТУЮ перебуває виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа № 0527/9931/2012 від 28.03.2013 року, виданого Костянтинівським міськрайонний судом про стягнення з ОСОБА_2 аліментів на утримання дітей ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_4, ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_5, у розмірі 1/3 частки заробітку (доходу), щомісячно (а.с.72,73).

Згідно із Актом державного виконавця від 26.04.2018 року (а.с.73) боржник за адресою, зазначеною у виконавчому документі, а саме: Донецька область, м. Костянтинівка, бул. КосмонавтівАДРЕСА_2 – не мешкає, місце знаходження боржника невідоме.

Згідно із довідкою відділу реєстрації Костянтинівської міської ради № 532/06 від 06.02.2017 року боржник ОСОБА_2 є зареєстрованою за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_6, бул. КосмонавтівАДРЕСА_1 (а.с.76).

Проведеною державним виконавцем перевіркою майнового стану боржника, встановлено, що ОСОБА_2 нерухомого та рухомого майна не має (а.с.73-75).

За таких обставин, суд вважає, що подання слід задовольнити, оголосивши розшук боржника, який слід доручити Костянтинівському відділенню Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області.

Керуючись ст. 438 ЦПК України, ст.36 «Про виконавче провадження», Інструкцією про порядок взаємодії органів внутрішніх справ України та органів державної виконавчої служби при примусовому виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), затвердженою спільним наказом від 25 червня 2002 року № 607/56/15, суд

П О С Т А Н О В И В:

Оголосити розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_7, ідентифікаційний номер НОМЕР_1.

Здійснення розшуку доручити Костянтинівському відділенню Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.

Копію ухвали направити Костянтинівському відділенню Бахмутського відділу поліції ГУНП в Донецькій області та Костянтинівському МР ВДВС ГТУЮ для виконання.

Повний тест ухвали складено 03 липня 2018 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційного суду Донецької області через Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області протягом п’ятнадцяти днів з дня складання ухвали. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду – якщо апеляційна скарга подана протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя : О.В. Каліуш

Джерело: ЄДРСР 75050517
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку