open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 333/7035/17

Провадження № 2-н/333/441/17

КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 грудня 2017 року м. Запоріжжя

Суддя Комунарського районного суду м. Запоріжжя Піх Ю.Р., розглянувши заяву представника Державного навчального закладу «Запорізький професійний ліцей сервісу», що знаходиться за адресою: 69050, м. Запоріжжя вул. Космічна, б. 129 (р/р №3542955014315, МФО 813015, Банк ГУДКСУ в Запорізькій області) про видачу судового наказу з вимогою про стягнення заборгованості з ОСОБА_1, ОСОБА_2, які проживають за адресою: АДРЕСА_1, за надані комунальні послуги, та за користування житловою площею у сумі 13 427 грн. 02 копійок.

Заявник мотивує свої вимоги тим, що Боржники зареєстровані та мешкають у гуртожитку-будинку АДРЕСА_1, який знаходиться на обслуговуванні ДНЗ «Запорізький ПЛС». У зв'язку із несплатою Боржникам платежів за житлово-комунальні послуги, у них утворилась заборгованість по оплаті даних платежів - на суму 13 247 грн. 02 коп., яка станом на жовтень 2017 року не погашена.

Відповідно до п.18 Примірного положення про гуртожитку, затвердженого Постановою Ради міністрів УРСР від 03 червня 1986 року № 208 визначено, що робітники, службовці, студенти, учні, а також інші громадяни, що проживають у гуртожитку, зобов'язання своєчасно вносити плату за користування жилою площею і за комунальні послуги відповідно до п.38 цього Примірного положення. Згідно п.п.28,29 вищезазначеного Примірного положення, плата за користування жилою площею в гуртожитку і за комунальні послуги громадянами, які проживають у приміщеннях, що перебувають у їх відособленому користуванні, вноситься по ставках квартирної плати (тарифах), установлених для будинків держаного та громадського житлового фонду, не пізніше десятого числа наступного за оплачуваним місяця.

Згідно ст. 526 ЦК України зобов'язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог ЦК України, інших актів цивільного законодавства.

Керуючись ст.ст.96, 102, 103 ЦПК України, ст. 526 ЦК України, -

НАКАЗУЮ:

Стягнути в солідарному порядку з ОСОБА_1,ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, паспорт серії НОМЕР_3, виданий 02 червня 2012 року Комунарським РВ Запорізького УМВС України в Запорізькій області, ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, РНОКПП НОМЕР_2, паспорт серії НОМЕР_4, виданий 28 листопада 2008 року Комунарським РВ Запорізького МУ УМВС України в Запорізькій області, які мешкають за адресою: АДРЕСА_1 на користь Державного навчального закладу «Запорізького професійного ліцею сервісу», код ЄДРПОУ 05536509, що знаходиться за адресою: м.Запоріжжя, вулиця Космічна, 129, заборгованість у сумі 13 427 грн.02 копійки (тринадцять тисяч чотириста двадцять сім гривень дві копійки).

Стягнути з ОСОБА_1 ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, паспорт серії НОМЕР_3, виданий 02 червня 2012 року Комунарським РВ Запорізького УМВС України в Запорізькій області, яка мешкає за адресою :АДРЕСА_1, на користь Державного навчального закладу «Запорізького професійного ліцею сервісу», код ЄДРПОУ 05536509, що знаходиться за адресою: м.Запоріжжя, вулиця Космічна, 129 - судового збору у розмірі 400 гривень; стягнути з ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_2, РНОКПП НОМЕР_2, паспорт серії НОМЕР_4, виданий 28 листопада 2008 року Комунарським РВ Запорізького МУ УМВС України в Запорізькій області, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1 на користь Державного навчального закладу «Запорізького професійного ліцею сервісу», код ЄДРПОУ 05536509, що знаходиться за адресою: м.Запоріжжя, вулиця Космічна, 129 - судового збору у розмірі 400 гривень.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя Ю.Р.Піх

Згідно ст.104 ЦПК України Ви маєте право в разі заперечення проти вимог стягувача протягом десяти днів з дня отримання судового наказу подати заяву про його скасування.

Відповідно до ст.105 ЦПК України у разі ненадходження заяви від боржника протягом трьох днів після закінчення строку на її подання та за наявності даних про отримання боржником копії наказу судовий наказ набирає законної сили і суд видає стягувачеві для пред'явлення до виконання.

Заява боржника про скасування судового наказу, що подана в установлений строк, розглядається судом протягом п'яти днів з дня її надходження без судового розгляду і виклику сторін, про що постановляється ухвала, якою скасовується судовий наказ на підставі ст.106 ЦПК України.

Судовий наказ набрав чинності "____" _______________ 2017 року.

Судовий наказ виданий "____" _______________ 20___ року.

Строк пред'явлення наказу до "____" _______________ 20___ року

Суддя Ю.Р.Піх

місце печатки суду

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу

Повне найменування установи, підприємства, організацій, в якому знаходився судовий наказ на виконанні

Загальна сума, відрахована за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачеві

Підстави повернення судового наказу

Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)

Примітки

Інші відмітки ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 70991972
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку