open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

СУДОВИЙ НАКАЗ

621/2730/17

2-н/621/222/17

04 грудня 2017 року м. Зміїв

Суддя Зміївського районного суду Харківської області Бібік О.В., розглянув заяву ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки м. Чугуїв Харківської області, що проживає за адресою: АДРЕСА_1, ІПН НОМЕР_1,

про видачу судового наказу за вимогою про стягнення з ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_4, уродженця с. Бірки Зміївського району Харківської області, що поживає за адресою: АДРЕСА_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, аліментів на її користь на утримання сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_6, у розмірі 1/4 частки всіх видів заробітку (доходу) щомісячно, починаючи з дня подання заяви до досягнення ним повноліття, але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

Згідно ст. 96 ЦПК України судовий наказ є особливою формою судового рішення, що видається судом за результатами розгляду вимог, передбачених статтею 96 цього Кодексу, зокрема, про присудження аліментів у розмірі на одну дитину - однієї чверті, на двох дітей - однієї третини, на трьох і більше дітей - половини заробітку (доходу) платника аліментів, але не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку на кожну дитину, якщо ця вимога не пов'язана із встановленням чи оспорюванням батьківства (материнства) та необхідністю залучення інших заінтересованих осіб.

Відповідно до ст. 180 Сімейного кодексу України батьки зобов'язані утримувати дітей до досягнення ними повноліття.

На підставі викладеного та керуючись ст. 180, 181, ч.2 ст.182,183 СК України, ст. ст. 88, 95-97, 99, 102 - 104, 367 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

Стягувати з ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_4, уродженця с. Бірки Зміївського району Харківської області, що поживає за адресою: АДРЕСА_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, аліменти на користь ОСОБА_1 на утримання сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_6, у розмірі 1/4 частки всіх видів заробітку (доходу), але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та не більше десяти прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку, щомісячно, починаючи з 28.11.2017 року до повноліття дитини.

Стягнути з ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_4, уродженця с. Бірки Зміївського району Харківської області, що поживає за адресою: АДРЕСА_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_2, на користь держави судовий збір в сумі 320 (триста двадцять) грн., які перерахувати на рахунок отримувача 31215256700001, отримувач коштів: ГУК у м. Києві (м. Київ) 22030106, код за ЄДРПОУ 37993783; банк отримувача: Головне управління Державної казначейської служби України у м. Києві; код банку отримувача: 820019; код класифікації доходів бюджету: 22030106.

Судовий наказ в частині стягнення аліментів у межах суми платежу за один місяць підлягає негайному виконанню.

Копію судового наказу направити не пізніше наступного дня боржникові з копією заяви стягувача та копіями доданих до неї документів.

Роз'яснити боржнику його право в разі заперечення проти вимог стягувача протягом десяти днів з дня отримання судового наказу подати до Зміївського районного суду заяву про його скасування.

Суддя -

Згідно зі ст.105 Цивільного процесуального кодексу України боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування.

Відповідно до ст.106 ЦПК України у разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом трьох днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред'явлення до виконання.

Судовий наказ набрав чинності НЕГАЙНО.

Судовий наказ виданий "04" грудня 2017 року

Суддя: Бібік О.В.

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконання Повне найменування установи у якій знаходився судовий наказ на виконання Загальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до ВДВС чи стягувачеві Підстави поверення судового наказу Підпис керівника установи (з прикладанням печатки) Інші відмітки

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Строк пред'явлення виконавчого листа до виконання до 05.05.2028 року.

Джерело: ЄДРСР 70725430
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку