open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Лисичанський міський суд Луганської області

м. Лисичанськ, вул. Штейгерська, 38, 93100, (06451) 7-30-92

2-о/1214/207/2012

Р I Ш E Н Н Я

іменем України

07 серпня 2012 року. Лисичанський міський суд Луганської області

в складі: головуючого судді Чернобривко Л.Б.

народних засідателів Ранкової О.І.. ОСОБА_1

при секретарі судового засідання Дьоміновій О.М.

за участю прокурора Євтеєвої Ю.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за заявою головного лікаря Лисичанської обласної психіатричної лікарні про застосування примусових заходів медичного характеру по відношенню до ОСОБА_2,

в ста н о вив:

Лікарняна комісія Лисичанської психіатричної лікарні 24.07.2012 року оглянула ОСОБА_3, який перебуває на диспансерному обліку у психіатра з 1995 року, є інвалідом 2 групи з дитинства безстроково. В період погіршення стану стає злобливим, агресивним, негативним до оточуючих, схильний до протиправних дій, двічі притягався до кримінальної відповідальності, багатократно та тривалий час лікувався на стаціонарі Лисичанської 0ПЛ, в Луганській обласній психоневрологічній лікарні. Потребує в регулярному прийомі підтримуючого лікування, яке не приймає.

У судовому засіданні представник ОСОБА_4 заяву підтримала і просила її задовольнити.

У судове засідання ОСОБА_3 не з’явився, причина невідома.

Із висновку лікарняної комісії по відношенню до ОСОБА_3, вбачається, що той в теперішній час за своїм психічним станом потребує в наданні амбулаторної психіатричної допомоги без його осознаної згоди, бо виявлений тяжкий розлад, в силу якого він причинить значну шкоду своєму здоров’ю, у зв’язку з погіршенням психічного стану, у випадку не надання йому вказаної психіатричної допомоги ( а.с.З)

Суд, заслухавши пояснення представника лікарні, ОСОБА_3 дослідивши письмові докази, із яких видно що ОСОБА_3 дійсно страждає психічним захворюванням і потребує в паланні йому амбулаторної психіатричної допомоги без його осознаної згоди, заслухавши думку прокурора, вважає що заява підлягає задоволенню.

В судовому засіданні встановлено, що ОСОБА_3 хворий психічним захворюванням, багаторазово перебував на лікуванні в Лисичанській ОІІЛ та в Луганській обласній психоневрологічній лікарні, потребує в призначенні амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку.

На підставі ст. 10,12,23 Закону України "Про психіатричну допомогу" від 22 лютого 2000 року, керуючись ст. ст. 281,282 ЦПК України, суд, -

вирішив:

Дозволити надання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку внаслідок тяжкого психічного захворювання.

Рішення може бути оскаржене до апеляційного суду Луганської області шляхом подання апеляційної скарги через Лисичанський міський суд протягом десяти днів з дня його проголошення, а для осіб, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні -протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Рішення сулу першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано, або у разі подання апеляційної скарги - після розгляду справи апеляційним судом, якщо рішення не скасоване.

Суддя : Л.Б.Чернобривко

Народні засідателі : 1. ОСОБА_5

2. ОСОБА_6

Джерело: ЄДРСР 70455720
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку