open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Провадження №1-кс/537/1105/2014

Справа № 537/6440/14-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22.12.2014 року слідчий суддя Крюківського районного суду м. Кременчука Полтавської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кременчуці подання начальника Кременчуцької виправної колонії УДПтСУ в Полтавській області (№ 69), начальника арештного дому підполковника внутрішньої служби ОСОБА_3 про конфіскацію та передачу у дохід держави мобільного телефону, виявленого та вилученого у засудженого:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Южноукраїнськ Миколаївської області, українця, громадянина України, не одруженого, до засудження проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , засудженого ч. 2 ст. 186, 69 КК України до 2 років позбавлення волі,

В С Т А Н О В И В:

До суду звернувся начальник КВК УДПтСУ в Полтавській області (№ 69) начальник арештного дому підполковник внутрішньої служби ОСОБА_3 з поданням, де просить суд винести постанову, якою конфіскувати та передати в дохід держави мобільний телефон марки Nokia , ІМЕІ № НОМЕР_1 , виявленого та вилученого у засудженого ОСОБА_4 .

Прокурор прокуратури м. Кременчука ОСОБА_5 до судового засідання не з`явився, надав заяву, в якій просив подання розглянути без його участі.

Засуджений ОСОБА_4 про час та місце розгляду подання був належним чином повідомлений.

Слідчий суддя, вивчивши та проаналізувавши надані матеріали, вважає, що подання слід задовольнити з наступних підстав:

16.11.2014 року у період часу з 10 год. 20 хв. до 10 год. 30 хв. під час проведення обшуку у засудженого ОСОБА_4 було виявлено та вилучено мобільний телефон марки Nokia, ІМЕІ № НОМЕР_1 , що підтверджується протоколом вилучення від 16.11.2014 року.

Відповідно до ч. 7 ст. 102 КВК України, перелік і кількість предметів і речей, які засуджені можуть мати при собі, визначається нормативно-правовими актами

Міністерства юстиції України. Зберігання засудженими при собі речей, а також предметів, які заборонено використовувати в колоніях, не допускається. Виявлені у засуджених речі та предмети, які заборонено використовувати в колоніях, вилучаються, про що посадовою особою колонії складається протокол. За клопотанням установи виконання покарання слідчий суддя розглядає питання про конфіскацію таких речей та предметів або про передачу їх на зберігання до звільнення засудженого відповідно до положень розділу VIII Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідно до ч. 4 ст. 107 КВК України засудженим забороняється придбавати, виготовляти, зберігати і використовувати гроші, цінності, предмети, речі, речовини і вироби, заборонені до використання в колонії.

Вилучені речі, згідно додатку №9 Наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань про затвердження Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань від 25.12.2013 року №275, віднесені до переліку предметів, виробів і речовин, зберігання яких засудженим заборонено.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що подання слід задовольнити.

Керуючись ч. 4 ст. 107КВК України, слідчий суддя,-

П О С Т А Н О В И В:

Подання начальника Кременчуцької виправної колонії УДПтСУ в Полтавській області (№ 69), начальника арештного дому підполковника внутрішньої служби ОСОБА_3 - задовольнити.

Вилучений у засудженого ОСОБА_4 16.11.2014 року мобільний телефон марки Nokia , ІМЕІ № НОМЕР_1 - конфіскувати та передати у дохід держави.

Апеляція на ухвалу суду може бути подана до апеляційного суду Полтавської області через Крюківський районний суд Полтавської області протягом п`яти діб з моменту проголошення.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 70402516
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку