open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Симона Петлюри, 16, м. Київ, 01032, тел. (044) 235-95-51, е-mail: inbox@ko.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

"08" листопада 2017 р. ' Справа № 911/3084/17

Господарський суд Київської області у складі судді Бацуци В. М.

при секретарі судового засідання Белишевій А. В.

за участю представників учасників процесу:

від позивача: ОСОБА_1 (керівник - наказ №1/к від 20.01.2017р.);

від відповідача: ОСОБА_2 М . (довіреність № 19-09/37 від 19.09.2017 р.);

від третьої особи: не з’явились;

розглянувши матеріали справи

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Церера", м. Київ

до Державного підприємства спиртової та лікеро - горілчаної промисловості "Укрспирт", м. Бровари

за участю третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, - Державного підприємства "Маниковецький спиртовий завод", с. Маниківці, Деражнянський район, Хмельницька область

про стягнення 168 180, 05 грн

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Ухвалою господарського суду Київської області від 19.10.2017 р. порушено провадження у справі № 911/3084/17 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Церера" до Державного підприємства спиртової та лікеро - горілчаної промисловості "Укрспирт" про стягнення 168 180, 05 грн і призначено її розгляд у судовому засіданні за участю представників учасників процесу на 08.11.2017 р. Також, даною ухвалою суду залучено до участі у справі у якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, - Державне підприємство "Маниковецький спиртовий завод".

07.11.2017 р. до канцелярії суду від відповідача надійшов відзив № б/н б/д на позовну заяву, в якому він просить суд відмовити в задоволенні позовних вимог в повному обсязі.

06.09.2017 р. у судовому засіданні представник позивача надав документи, витребувані судом, та усні пояснення щодо своїх позовних вимог.

Представник відповідача у судовому засіданні надав усні пояснення щодо своїх заперечень проти позову.

Представник третьої особи у судове засідання не з’явився, хоча про судове засідання був повідомлений належним чином, про причини своєї неявки у судове засідання суд не повідомив, документи, витребувані судом, не надав.

Відповідно до ст. 77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає розгляд справи у разі нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів, необхідності витребування нових доказів.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. ст. 38, 65, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 29.11.2017 р. о 11 год. 50 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 16, зал судових засідань № 4.

2. Викликати у судове засідання повноважних представників учасників процесу, повноваження яких мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку, або іншим документом, визначеним Господарським процесуальним кодексом України.

3. Явка учасників процесу у судове засідання є обов’язковою.

4. Зобов’язати відповідача та третю особу надати суду розподільний баланс та інші документи, що складались на виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про утворення Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості" № 672 від 28.07.2010 р.

5. Зобов’язати відповідача виконати вимоги ухвали суду від 19.10.2017.

6. Учасникам процесу письмові докази, що подаються до суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

7. Попередити позивача про те, що згідно п. 5 ст. 81 ГПК України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з’явився на виклик у засідання господарського суду і його нез’явлення перешкоджає вирішенню спору.

8. Попередити учасників процесу про відповідальність, передбачену п. 5 ст. 83 ГПК України, за ухилення від вчинення дій, покладених на них господарським судом, а також про те, що згідно ст. 75 ГПК України у разі не подання відзиву на позовну заяву і витребуваних господарським судом документів, справу може бути розглянуто за наявними в ній матеріалами.

Суддя В.М.Бацуца

Джерело: ЄДРСР 70247188
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку