open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення позовної заяви

23 жовтня 2017 рокуЛьвівСправа № 876/18/17

Суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Запотічний І. І., перевіривши матеріали позовної заяви Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області до ОСОБА_1 про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності,

ВСТАНОВИВ:

Берегівська районна державна адміністрація Закарпатської області звернулася в Львівський апеляційний адміністративний суд, як суд першої інстанції, з позовною заявою до ОСОБА_1 в якій просила: надати дозвіл Берегівській районній державній адміністрації Закарпатської області на виготовлення технічної документації на виділення(поділ) земельних ділянок на частини площею га з числа земельної ділянки за кадастровим НОМЕР_1 загальною площею 0,9708 га, в окремі земельні ділянки та провести реєстрацію виділених ділянок та інших поділених частин у Державному публічному кадастрі України власнику земельної ділянки ОСОБА_1; надати дозвіл Берегівській районній державній адміністрації Закарпатської області про призначення та проведення експертної оцінки виділеної(поділеної) частини земельної ділянки площею га з числа земельної ділянки за кадастровим номером, що буде присвоєний після поділу цілої земельної ділянки; примусово відчужити у державну власність з мотивів суспільної необхідності частину земельної ділянки площею га з числа земельної ділянки за кадастровим НОМЕР_1, що належить ОСОБА_1 праві власності, яке посвідчене державним актом на право приватної власності на земельну ділянку НОМЕР_2, та знаходиться на територіїв межах населеного пункту м. Берегово, Берегівського району Закарпатської області із повним попереднім відшкодуванням вартості зазначеної частини земельної ділянки за рахунок коштів районного бюджету Берегівського району Закарпатської області, в розмірі, що буде встановлено експертною оцінкою шляхом перерахування Берегівською районною державною адміністрацією Закарпатської області коштів на зазначений власником банківський рахунок або внесення цих коштів на депозит нотаріальної контори в порядку, встановленому законом, за місцем розташування земельної ділянки.

Ухвалою Львівського апеляційного адміністративного суду від 14.09.2017р. позовну заяву Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області до ОСОБА_1 залишено без руху та встановлено 15-денний строк для усунення недоліків. Вказану ухвалу Берегівська районна державна адміністрація Закарпатської області отримала 28.09.2017р.

19.10.2017р. від Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області надійшла заява в якій позивач просить повернути позовну заяву.

Відповідно до п.2 ч.3 ст. 108 КАС України позовна заява повертається якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

За таких обставин, вважаю, що позовну заяву слід повернути Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Керуючись статтями 106, 108, 160, 165, 183-1 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ :

Позовну заяву Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області до ОСОБА_1 про відчуження земельних ділянок, інших об'єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності - повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена до Вищого адміністративного суду України через Львівський апеляційний адміністративний суд особою, яка подала позовну заяву, протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя І. І. Запотічний

Джерело: ЄДРСР 69724165
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку