open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Лугинський районний суд Житомирської області

Справа № 2а/0612/9537/11

Провадження по справі № 6-а/281/1461/17

У Х В А Л А

І М Е Н ЕМ У К Р А Ї Н И

19 серпня 2017 року смт Лугини

Суддя Лугинського районного суду Житомирської області Гребенюк В.В., розглянувши у порядку письмового провадження заяву ОСОБА_1 про виправлення помилки у виконавчому листі, -

В С Т А Н О В И В:

09 серпня 2017 року заявниця звернулася до суду із заявою, в якій просить виправити помилку у виконавчому листі виданому на виконання постанови у справі № 2а/0612/9537/11 за позовом ОСОБА_1 до УПФ України в Лугинському районі Житомирської області про визнання дій неправомірними та зобовязання зробити перерахунок і виплату коштів.

17 липня 2012 Лугинським районним судом Житомирської області винесено постанову у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до УПФ України в Лугинському районі Житомирської області про визнання дій відповідача неправомірними якою позов задоволено та, окрім іншого, зобов'язано УПФ України в Лугинському районі Житомирської області зробити перерахунок та виплатити ОСОБА_1 підвищення до пенсії та додаткову пенсію, передбачені ст. ст. 39, 51 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" з урахуванням фактично виплачених коштів по доплаті за період з 05.04.2011 року по 22.07.2011 року. Постанова набрала законної сили 12.12.2012 року.

19 червня 2013 Лугинським районним судом Житомирської області ОСОБА_1 був виданий виконавчий лист.

При оформленні вищевказаного виконавчомго листа, було допущено помилку при зазначенні ідентифікаційного номеру платника податків, а саме: замість «НОМЕР_1» зазначено "НОМЕР_2", що є невірним.

Згідно із ч. 2ст. 259 КАС Українисуд, який видав виконавчий лист, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі.

За таких обставин, суд приходить до висновку про необхідність задоволення заяви ОСОБА_1 про виправлення помилки у виконавчому листі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 259 КАС України, суд,

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 про виправлення помилки у виконавчому листі - задоволити.

Виправити помилку у виконавчому листі №2а/0612/9537/11, виданому 19 червня 2013 року про зобов'язання управління пенсійного фонду України в Лугинському районі Житомирської області зробити перерахунок та виплатити ОСОБА_1 підвищення до пенсії, передбачене ст.39 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" в розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно, із застосуванням відповідної мінімальної заробітної плати згідно ст. 22 Закону України "Про державний бюджет на 2011 рік" з урахуванням фактично виплачених коштів по доплаті за період з 05.04.2011 року по 22.07.2011 року, зазначивши у тексті данного виконавчого листа замість ідентифікаційного номеру платника податків: "НОМЕР_2" вірний: «НОМЕР_1».

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Лугинський районний суд Житомирської області протягом пяти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя В.В. Гребенюк

Джерело: ЄДРСР 68367562
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку