open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про призначення справи до розгляду

18.07.2017Справа № 910/11655/17

За заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ»

про видачу виконавчого документу на виконання рішення третейського суду

по третейській справі № 1305/17-1

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ»

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРЕАТОР»

про стягнення 773 422,63 грн.

Суддя Турчин С.О.

Представники учасників процесу:

не викликались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

24.05.2017 постійно діючим третейським судом при Асоціації «Українська правнича фундація» прийнято рішення у справі № 1305/17-1 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРЕАТОР» про стягнення 773 422,63 грн.

17.07.2017 до Господарського суду міста Києва надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ» про видачу виконавчого документу на виконання вищевказаного рішення третейського суду.

Згідно з ч. 1 ст. 122-7 Господарського процесуального кодексу України, питання видачі виконавчого документа на примусове виконання рішення третейського суду розглядається господарським судом за заявою особи, на користь якої прийнято рішення третейського суду.

Частиною 2 ст. 122-7 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що заява про видачу виконавчого документа про примусове виконання рішення третейського суду подається до господарського суду за місцем проведення третейського розгляду протягом трьох років з дня прийняття рішення третейським судом.

Судом встановлено, що подана заява відповідає вимогам статей 122-7 та 122-8 ГПК України, а тому приймається до розгляду.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 86, 122-7,122-8 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ» про видачу наказу на виконання рішення третейського суду.

2. Розгляд заяви призначити на 15.08.17 о 15:20 год. Судове засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 7.

3. Разом з даною ухвалою направити відповідачу копію заяви про видачу виконавчого документа на виконання рішення третейського суду, та запропонувати відповідачу надати суду письмові пояснення на заяву.

4. Зобов'язати сторін третейського спору та третейський суд надати суду письмову інформацію про наступне:

- чи визнавалась третейська угода у даній справі недійсною;

- чи не скасоване вищезазначене рішення третейського суду компетентним судом;

- чи є в провадженні інших судів заяви про оскарження чи скасування рішення третейського суду.

5. Витребувати від постійно діючого третейського суду при Асоціації «Українська правнича фундація»:

- справу № 1305/17-1 за позовом за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДІНВЕСТРЕМОНТ» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «КРЕАТОР» про стягнення 773 422,63 грн.;

- докази направлення ухвал про порушення провадження у вищевказаній третейській справі та про призначення судового засідання сторонам третейського спору;

- свідоцтво про реєстрацію третейського суду (копію);

- положення про третейський суд (копію);

- регламент третейського суду (копію).

6. Сторонам направити своїх представників в судове засідання, надавши їм відповідні довіреності, які будуть залучені до матеріалів справи.

7. Завчасно подати витребувані судом докази з супровідним листом через відділ діловодства господарського суду міста Києва.

Суддя С.О. Турчин

_________________________________________________________________________________________

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Джерело: ЄДРСР 67811171
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку