open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №491/1600/16-ц

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

20 червня 2017 року Ананьївський районний суд Одеської області в складі: головуючого судді: Желяскова О. О.

за участю: секретаря - Юраш І.О., Соловйова К.В., Рачкової І.В.,

представників позивачів – ОСОБА_1, ОСОБА_2,

представника відповідача – ОСОБА_3,

розглянувши в відкритому судовому засіданні в місті Ананьєві справу за позовною заявою ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю «Чубівське зерно» про розірвання договору оренди земельної ділянки, за позовною заявою ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю «Чубівське зерно» про розірвання договору оренди земельної ділянки, за позовною заявою ОСОБА_6 до товариства з обмеженою відповідальністю «Чубівське зерно» про розірвання договору оренди земельної ділянки, за позовною заявою ОСОБА_7 до товариства з обмеженою відповідальністю «Чубівське зерно» про розірвання договору оренди земельної ділянки, та за позовною заявою ОСОБА_8 до товариства з обмеженою відповідальністю «Чубівське зерно» про розірвання договору оренди земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов’язаного з потребою у обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне на підставі ч.3 ст.209 ЦПК України проголосити його вступну та резолютивну частини, а складання повного тексту рішення відкласти на строк п‘ять днів.

Керуючись ст.ст. 203,316,319,321,391,407-412,628,629,631,638,640,651,792 ЦК України, Земельним Кодексом України, Постановою Пленуму Верховного Суду України «Про практику застосування судами земельного законодавства при розгляді цивільних справ» №7 від 16 квітня 2004 року, Законом України «Про оренду землі», ст. ст. 10, 11, 60, 88,209,213-215 ЦПК України, суд, -

ВИРІШИВ:

Позовні вимоги ОСОБА_4 до товариства з обмеженою відповідальністю "Чубівське зерно" про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без задоволення.

Позовні вимоги ОСОБА_5 до товариства з обмеженою відповідальністю "Чубівське зерно" про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без задоволення. Позовні вимоги ОСОБА_6 до товариства з обмеженою відповідальністю "Чубівське зерно" про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без задоволення. Позовні вимоги ОСОБА_7 до товариства з обмеженою відповідальністю "Чубівське зерно" про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без задоволення. Позовні вимоги ОСОБА_8 до товариства з обмеженою відповідальністю "Чубівське зерно" про розірвання договору оренди земельної ділянки - залишити без задоволення.

Рішення може бути оскаржено до апеляційного суду через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги протягом десяти днів з дня проголошення рішення, а особами, які брали участь у справі, але не були присутні в судовому засіданні під час проголошення судового рішення, протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Суддя:

ОСОБА_9.

Джерело: ЄДРСР 67264144
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку