open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
821/317/14

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

_______________________________________________________________________________


УХВАЛА


16 червня 2017 р.

м. Херсон

Справа № 821/317/14


Херсонський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої судді: Кисильової О.Й.,

розглянувши в порядку письмового провадження заяву про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні до приватного підприємства "Дніпровська компанія "Судосервіс" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій,

встановив:

02.06.2017 року Херсонське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області звернулося до суду з заявою про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Херсоні до приватного підприємства "Дніпровська компанія "Судосервіс" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій. Просить розглянути заяву в порядку письмового провадження.

ПП "Дніпровська компанія "Судосервіс" не забезпечило явку представника у судове засідання, не повідомивши про причини неявки.

Зважаючи на приписи частини 6 статті 128 КАС України, суд розглядає клопотання в порядку письмового провадження.

Заява про заміну сторони виконавчого провадження обґрунтована тим, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 року № 988 управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні та управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі реорганізовані шляхом злиття у Херсонське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області. Таким чином, заборгованість ПП "Дніпровська компанія "Судосервіс" обліковується та контролюється Херсонським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Херсонської області.

Судом встановлено, що постановою Херсонського окружного адміністративного суду від 20.02.2014 року у справі № 821/317/14 з ПП "Дніпровська компанія "Судосервіс" стягнуто на користь управління Пенсійного фонду України міста Херсона заборгованість з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах у сумі 368,51 грн. за січень 2014 року.

29.04.2014 року управлінню Пенсійного фонду України в місті Херсона видано виконавчий лист № 821/317/14 2014 р.

21.12.2016 року постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 року № 988 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні та управління Пенсійного фонду України в Білозерському районі реорганізовані шляхом злиття у Херсонське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області.

Отже, Херсонське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області є правонаступником управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні.

Згідно зі ст. 264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

За таких обставин суд задовольняє клопотання Херсонського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Херсонської області про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись ст.ст. 128, 264 КАС України, суд, -


ухвалив:


Задовольнити клопотання Херсонського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Херсонської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №821/317/14.

Замінити сторону виконавчого провадження (стягувача) управління Пенсійного фонду України в місті Херсона на його правонаступника - Херсонське об'єднане управління Пенсійного фонду України Херсонської області (код ЄДРПОУ 41245848).

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Херсонський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення.

Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлений строк. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.



Суддя Кисильова О.Й.


Джерело: ЄДРСР 67191945
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку