open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 177/432/17

Провадження № 1-кс/177/56/17

УХВАЛА

15.03.2017

Слідчий суддя Криворізького районного суду Дніпропетровської області

за участі: секретаря ОСОБА_1 ,

прокурора ОСОБА_2 ,

заступника начальника

слідчого відділу КРВП ОСОБА_3 ,

представника

скаржника ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кривому Розі скаргу заступника генерального директора Товариства директора Філії «Південні магістральні нафтопроводи" ПАТ «Укртранснафта» ОСОБА_5 , на бездіяльність Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, -

ВСТАНОВИВ:

Указана скарга 13.03.2017 надійшла до Криворізького районного суду Дніпропетровської області, яка обґрунтована тим, що 01.01.2017 о 09:18 поблизу с. Андрусівка Криворізького району Дніпропетровської області на 165 км лінійної частини магістрального нафтопроводу «Кременчук-Херсон» під час патрулювання, працівниками групи охорони лінійної частини служби НПС «Снігурівка» виявлено пошкодження захисної споруди вантуза шляхом демонтажу та викрадення двох секцій огорожі 2,8 м х 1,8 м (виготовленої з металевих прутів).

Проте, отримавши повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, службові особи Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, замість внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до порядку передбаченого ст. 214-217 Кримінального процесуального кодексу України, надали відповідь, що розгляд матеріалів за ЖЕО № 4 від 01.01.2017 припинено через ненадання філією «Південні магістральні нафтопроводи» в повному обсязі документів на підтвердження належності майна, що не відповідає дійсності.

У ході судового розгляду за вказаною скаргою, прокурор надав витяг з кримінального провадження № 12017040450000214, відповідно до якого 15.03.2017 слідчим Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області ОСОБА_6 , внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за заявою представника Філії «Південні магістральні нафтопроводи» ПАТ «Укртранснафта» за ч. 1 ст. 185 КК України.

Відповідно до п. 1 ч.1 ст. 303 КПК України бездіяльність слідчого, прокурора, яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, може бути оскаржене заявником, потерпілим, його представником чи законним представником, його захисником.

Згідно з ч. 2 ст. 305 КПК України, слідчий чи прокурор можуть самостійно скасувати рішення, передбачені пунктами 1, 2, 5 і 6 частини першої статті 303 цього Кодексу, припинити дію чи бездіяльність, які оскаржуються, що тягне за собою закриття провадження за скаргою.

Зважаючи на те, що прокурор самостійно припинив бездіяльність щодо невнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за скаргою Філії «Південні магістральні нафтопроводи» ПАТ «Укртранснафта», слідчий суддя вважає за необхідне провадження за скаргою закрити, про що не заперечував і представник скаржника.

Керуючись ст. ст. 303, ч. 2 ст. 305 КПК України, слідчий суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити провадження за скаргою заступника генерального директора Товариства директора Філії «Південні магістральні нафтопроводи» ПАТ «Укртранснафта» ОСОБА_5 , на бездіяльність Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає і заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 65306623
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку